Bruce Willis

19 mars 1955, New Jersey, USA
59 år

Janice Dickinson, Linda Fiorentino, Demi Moore, Rachel Hunter, Kim Cattrall, Karen McDougal,
Bruce Willis är en amerikansk skådis som medverkat i många storfilmer. Föddes i Tyskland men växte upp i New Jersey. Har tre döttrar med exet Demi Moore. Kompis med Julia Roberts. Ser upp till Robert De Niro, Gary Cooper, Steve McQueen och John Wayne.
RSS feed med Bruce Willis
Bruce Willis bilder och skvaller | Allt om Bruce Willis!
73
691


Senaste nytt

Bruce Willis pappa igen - fick en femte dotter!

08:25 den 8 maj 2014
Bruce Willis har blivit pappa igen. Skådespelaren och hans fru Emma välkomnade en flicka till världen den 5 maj i Los Angeles, har hans tale...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 1

Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Vart tog tiden vägen? Spana in kändisbarnen som vuxit upp!

20:50 den 4 februari 2014
Melanie Griffith och Dakota Johnson, då och nu.
Snart blir Dakota känd världen över som Anastasia Steele i filmen Fifty Shades of Grey. Vi minns henne fortfarande som ett barn! Victoria Beckham och Brooklyn Beckham, då och nu. 
Brooklyn Beckham har vuxit upp till en ung gentleman som eskorterar mamma på röda mattan. Snygging! Billy Ray Cyrus och Miley Cyrus, då och nu.
Ja, inte har väl någon missat vad som hänt med Billy Rays dotter? Angelina Jolie och Maddox Jolie-Pitt, då och nu.
Den här lilla pojken har blivit en supercool tonåring! Bruce Willis och Rumer Willis, då och nu.
Rumer Willis har gått i mamma och pappas fotspår och är också skådespelerska i dag.
Vissa kändisar har haft med sina barn i rampljuset ända sedan de var småbarn, och självklart betyder det att vi har följt många av deras liv hela tiden. Men åren har gått och de har blivit äldre - och vi har inte hunnit med alls! I dag har vi tagit en liten nostalgitripp och spanat in kändisbarnen, då och nu. Klicka på bilderna och se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Bruce Willis blir pappa igen!

08:58 den 18 december 2013
Bruce Willis ska bli pappa för femte gången! Den 58-åriga skådespelaren och hans fru Emma Hemming-Willis, 35, väntar sitt andra gemensamma b...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Sponsrad video: Mys i biomörkret med actionkomedin RED 2!

09:41 den 16 augusti 2013


Kallt väder och regn hela helgen säger väderprognosen - så vad passar då bättre än en skön rulle på bio? I dag har actionkomedin RED 2 Sverigepremiär med Bruce Willis och Catherine Zeta Jones i fronten.

RED 2 handlar om den pensionerade CIA-agenten Frank Moses som återförenar sitt osannolika elitteam av agenter för att över hela världen försöka spåra en försvunnen bärbar kärnladdning. Och att döma av trailern lockar filmen definitivt till en del gapskratt!

Sponsrat inlägg

Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Annons / Sponsrad

Paparazzis Vs. Kändisar - stjärnorna som attackerat fotografer!

23:07 den 21 mars 2013
David Beckham pressade bort paparazzis med armen för att göra plats för honom och sonen Cruz. Vi tror att Gerard Butler är en vanligtvis ganska trevlig herre, men när man bett fotograferna lämna en i fred sju gånger på raken - då dyker hans arga min upp! Lily Allen hade ett snöbollskrig med paparazzis. Dels för att det var kul och dels för att hon ville få dem att gå. Det är alltid hysteri kring Justin Bieber när han dyker upp någonstans. Förra året på Heathrows flygplats fick Justin nog och slog till en paparazzi.
Vi har ingen aning om hur det känns att ha paparazzis hängandes efter sig hela dagarna, varje dag i veckan, men vi antar att det kan vara rätt irriterande sådana dagar när man helst bara vill vara själv. Vi har spanat in fem kändisar som fick nog, och som helt enkelt attackerade fotograferna! Klicka på bilderna och spana in matcherna - paparazzi vs. kändis!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Paparazzi