Veckans kändis: Agnes Carlsson!

Agnes Carlsson är lika aktuell som jultomten just nu och vår svenska skönhet håller på att slå igenom stort internationellt. Inte många kommer ihåg den oskyldiga lilla brunetten från Vänersborg som tog Sverige med storm när hon van idolfinalen 2005. Många fick kalla kårar under finalframträdandet med låten "Right here Right now" och efter det började succén. Nu är Agnes hetare än de flesta andra Svenska kändisar och vi är mycket glada över hennes framgångar. Hur började egentligen Agnes väg till Hollywood? Spana in hennes karriär i bilder nedan!
2005 van Agnes Idol. Hon var den första tjejen att vinna och gick vidare från auditionen i Göteborg när hon sjöng Lisa Nilsson superhit "Varje gång jag ser dig". Efter många spännande fredagsfinaler där Agnes inte hängde löst en enda gång van hon till slut hela tävlingen!
2006 blev Agnes nominerad för Årets bästa låt under Grammisgalan med vinnarbidraget i Idol 2005 "Right Here Right Now".
2007 blev hon även nominerad till en Rockbjörn som Årets kvinnliga artist. Agnes var på så sätt en av de idoldeltagare det gick allra bäst för!
Såhär snygg var Agnes när Polarpriset delades ut 2007. Klädd i sobert svart och med håret i en elegant frisyr, fint Agnes!
I början av 2008 ledde Agnes en kör i TV4:s Körslaget. Tyvär blev hennes kör från Vänersborg den andra kören att åka ut ur tävlingen men Agnes verkar glad ändå!
2009 tävlade Agnes för första gången i Melodifestivalen med låten "Love, Love, Love". Från början var låten tänkt att vara en duett mellan Agnes och Marie Serneholt men till slut blev det bara Agnes om sjöng. Det gick bra för popidolen som fick höga poäng av juryn.
I januari 2009 bytte Agnes skivbolag och hennes internationella karriär började ta fart. Singeln "Release me" släpptes i flera länder och blev snabbt en stor succé världen över. Här ser ni Agnes under en promotionplåtning i Paris.
Även Agnes känsla för mode och stil utvecklades i samband med hennes internationella genombrått. Hur snygg är hon inte här?
Ännu ett strålande exempel på Agnes fantastiska stil, denna bild är tagen under Grammisgalan där hon van utmärkelsen Årets Låt med "On and On". Under 2009 blev Agnes även utnämnd till Årets svenska artist under MTV European Music Award.
Bildbyrå: WENN.com
Nu har Agnes Carlsson nått stora internationella framgångar och ses titt som tätt på Röda mattan i Hollywood. Självklart är hon klädd i senaste modet som vilken världsstjärna som helst och vi är mycket stolta över vårt svenska stjärnskott. Lycka till med både kärleken Vincent Pontare och karriären säger vi!
Publicerad 12 Dec 2009 12:10
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

Igår 13:01
379

Massiv kritik mot Nikki Amini - TV4 tvingas stänga ner kommentarerna!

Nya idol-domaren delar tittarna

Igår 08:52
137

Jill Johnson skiljer sig efter 17 år!

Jill och Håkan har två barn tillsammans

+2
24 Aug 22:54
81

Heidi Klum strålar i sin svarta festblåsa!

Heidi Klum gick ned för Röda mattan i en riktigt cool festblåsa

24 Aug 12:56
223

Haag och Lundgren är snart tillbaka med Historieätarna!

Efter succén med Julkalendern - nu är duon tillbaka

+2
23 Aug 23:26
151

Jessica Alba strålar på röda mattan!

Jessica Alba i ett vackert fodral på premiären av nya filmen Mechanic: Resurrection

23 Aug 12:56
189

Miss Li talar ut om sin kroniska ledsjukdom!

Tvingades ta en spruta för att kunna gå

23 Aug 09:01
369

Nya idoljuryn hoppas på en rejäl nytändning!

Så här skiljer de sig från den gamla idoljuryn

22 Aug 13:11
421

Carolina Gynning sågar Trinny och Susannah!

Säger att britterna är kalla och tantiga

22 Aug 08:55
121

Laila Bagge fortsätter att hjälpa musiktalanger!

Hoppfulla talanger fortsätter att kontakta den före detta idol-domaren

+9
19 Aug 17:00
1
1014

Bildspecial: Variety presenterar de unga och mäktiga i Hollywood!

De är unga men räknas redan som stora namn i Hollywood