Veckans kändis: Agnes Carlsson!

Agnes Carlsson är lika aktuell som jultomten just nu och vår svenska skönhet håller på att slå igenom stort internationellt. Inte många kommer ihåg den oskyldiga lilla brunetten från Vänersborg som tog Sverige med storm när hon van idolfinalen 2005. Många fick kalla kårar under finalframträdandet med låten "Right here Right now" och efter det började succén. Nu är Agnes hetare än de flesta andra Svenska kändisar och vi är mycket glada över hennes framgångar. Hur började egentligen Agnes väg till Hollywood? Spana in hennes karriär i bilder nedan!
2005 van Agnes Idol. Hon var den första tjejen att vinna och gick vidare från auditionen i Göteborg när hon sjöng Lisa Nilsson superhit "Varje gång jag ser dig". Efter många spännande fredagsfinaler där Agnes inte hängde löst en enda gång van hon till slut hela tävlingen!
2006 blev Agnes nominerad för Årets bästa låt under Grammisgalan med vinnarbidraget i Idol 2005 "Right Here Right Now".
2007 blev hon även nominerad till en Rockbjörn som Årets kvinnliga artist. Agnes var på så sätt en av de idoldeltagare det gick allra bäst för!
Såhär snygg var Agnes när Polarpriset delades ut 2007. Klädd i sobert svart och med håret i en elegant frisyr, fint Agnes!
I början av 2008 ledde Agnes en kör i TV4:s Körslaget. Tyvär blev hennes kör från Vänersborg den andra kören att åka ut ur tävlingen men Agnes verkar glad ändå!
2009 tävlade Agnes för första gången i Melodifestivalen med låten "Love, Love, Love". Från början var låten tänkt att vara en duett mellan Agnes och Marie Serneholt men till slut blev det bara Agnes om sjöng. Det gick bra för popidolen som fick höga poäng av juryn.
I januari 2009 bytte Agnes skivbolag och hennes internationella karriär började ta fart. Singeln "Release me" släpptes i flera länder och blev snabbt en stor succé världen över. Här ser ni Agnes under en promotionplåtning i Paris.
Även Agnes känsla för mode och stil utvecklades i samband med hennes internationella genombrått. Hur snygg är hon inte här?
Ännu ett strålande exempel på Agnes fantastiska stil, denna bild är tagen under Grammisgalan där hon van utmärkelsen Årets Låt med "On and On". Under 2009 blev Agnes även utnämnd till Årets svenska artist under MTV European Music Award.
Bildbyrå: WENN.com
Nu har Agnes Carlsson nått stora internationella framgångar och ses titt som tätt på Röda mattan i Hollywood. Självklart är hon klädd i senaste modet som vilken världsstjärna som helst och vi är mycket stolta över vårt svenska stjärnskott. Lycka till med både kärleken Vincent Pontare och karriären säger vi!
Publicerad 12 Dec 2009 12:10
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

Igår 10:56
988

Folkkära artisten Olle Ljungström är död!

Avled natten till idag

3 Maj 13:05
631

Victoria Silvstedt var nära att bli våldtagen!

Berättar om det plågsamma minnet

29 Apr 08:54
1097

Det här blir Alicia Vikanders nästa stora roll!

Tar över stafettpinnen från Angelina Jolie

27 Apr 12:55
456

After Dark-stjärnan är död - hade varit sjuk en längre tid

Den svenske dragshow-stjärnan har gått bort

27 Apr 08:59
2651

Joel Kinnaman bekräftar: Han och Cleo Wattenström är gifta!

Bekräftade ryktet i amerikansk tv

+1
26 Apr 12:54
1537

Zara Larsson är tillbaka på Instagram och det med besked!

Visar upp sin bikinikropp i lättklädd bild

25 Apr 12:56
963

Eurovision-scenen så enorm att hela Globen sjunkit!

Den massiva scenen har gjort ett rejält avtryck på Globen

21 Apr 08:55
1362

Är det något på gång mellan Frans och Wiktoria?

Wiktoria talar ut om romansryktena

+2
20 Apr 20:11
205

Zoe Kravitz i en vågad urringning!

Zoe Kravitz dök upp på Röda mattan i en vågad urringning

20 Apr 12:55
1256

Gustaf Skarsgård talar ut om sitt missbruksproblem!

Har levt ett hårt liv med mycket droger och alkohol