Rösta fram Sveriges hetaste singelkille!

Så här i höstmörkret hade det varit trevligt med en snygg kille att hålla om när kylan biter i, ännu trevligare är det naturligtvis om han är känd, framgångsrik och dessutom singel! Vi har därför listat vad vi tycker är Sveriges hetaste singelkillar. Nu är det upp dig er att rösta på vem av dessa hunkar som är hetast. Klicka på småbilderna nedan för att läsa mer om just din favoritkandidat. Må bästa singelman vinna!
Kandidat 1. #prins_carl_philipVem kan motstå vår svenske skönhet? Inte vi i alla fall, nu när ex-flickvännen Emma Pernald äntligen har släppt taget om vår Orlando Bloom lookalike är det bara att försöka ragga på. Det sägs att prinsen älskar foto, trädgården och design så vill du fånga honom gäller det minsann att ha fritidsintressen som liknar hans. Dessutom är det alltid ett plus att kunna föra sig i kungliga sammanhang och att ha goda kunskaper i vett och etikett, hur ska du annars kunna vinna prinsen och halva kungariket?
Kandidat 2. #alexander_skarsgardBehöver vi nämna att denna Hollywoodhunk är en dröm för de flesta flickor? Trots Rykten om romanser med bland andra Kate Bosworth tror i alla fall vi att den här godbiten fortfarande är singel, kom ihåg att hoppet är det sista som lämnar oss. Det kanske blir du som kommer titulera dig Fru Skarsgård i framtiden!
Kandidat 3. #bjorn_gustafssonHärliga Björn; han har humor, han kan dansa, han kan sjunga och hans guldlockar är helt bedårande! Tänk att vakna bredvid den här supersöta komikern varje morgon, inte helt fel tror vi som gärna hade bjudit Björn på frukost på sängen. Här vägrar vi helt enkelt att tro på några romansrykten, Björn ska vara fri!
Kandidat 4. #darin_zanyarSom vi tidigare skrivit om ställer Darin Zanyar upp som joker i Melodifestivalen 2010! Att han är singel kommer göra hela schlagern så mycket mer spännande. Skyndar du på kanske det blir du som sitter i Green Room och hejar fram Darin till segern i vår!
Kandidat 5. Brolle Elin Lanto och Brolle har precis gjort slut, därför är det dags för Brolle att testa på singellivet igen och antagligen kommer han inte ha särskilt svårt att få tjejer. Han är ju faktiskt väldigt söt den där Brolle så det gäller att passa på medan han fortfarande är ledig!
Kandidat 6. #erik_segerstedtEMD-medlemmen och den forna Idoldeltagaren Erik Segerstedt är ett riktigt ögongodis och dessutom den ende i EMD som är singel. Den här bohusländska drömmen verkar vara sugen på en tjej att krama om så här finns helt klart chans till romans!
Kandidat 7. #andreas_carlssonJa kors i taket, idoljuryns hårdaste medlem är singel! Är du sugen på en musikkarriär kan det vara läge att lägga in en stöt på Andreas som säkert kan hjälpa dig att nå stjärnstatus på nolltid. Dröj inte för länge bara, den senaste tiden har han tillbringat mycket tid med vår kära Carolina Gynning och vem vet om det kan vara kärlek på gång!
Kandidat 8. #alexander_vaggoDen här skönheten har dejtat celebriteter som Paris Hilton och Sophie Monk och visst är han guds gåva till kvinnorna! Den här blyga snyggingen tackar vi inte nej till och tills motsatsen är bevisad är han singel!
Kandidat 9. Vincent Pontare Det långa håret, badboylooken, de isblåa ögonen och den söta norrländskan - Vincent Pontare förtjänar verkligen en plats på listan och enligt Rykten så går den här snyggingen fortfarande lös på Stockholms gator! För att få honom på kroken gäller det tydligen att vara något alldeles särskilt eftersom Vincent säger sig vara mycket kräsen. Här gäller det att anstränga sig till max om du ska få Roger Pontare till svärfar!
Bildbyrå: WENN.com
Kandidat 10. Ola SvenssonÄnnu har ingen lagt beslag på Idol-Ola som just nu är aktuell som körledare i Körslaget på TV 4. Visst har romansrykten surrat kring Ola men det verkar som att blondinen ännu inte hittat rätt, för Natalie är väl inte på riktigt?
Publicerad 4 Nov. 2009 16:01
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska kändisar m.m.

+1
20 Jan. 16:20
611

Therese Lindgren ångrar sin kampanj me Arbetsförmedlingen.

I en video på Youtube berättar hon om misstaget.

+1
13 Jan. 16:42
880

Isabella Löwengrip är singel!

Hon berättar själv nyheten på sin Instagram.

10 Jan. 14:22
1124

Therese Lindgren drabbad av svamp!

Influencern har drabbats av svamp på flera ställen på kroppen.

18 Dec. 2019 14:32
952

Pewdiepie lämnar Youtube!

Svenska stjärnan väljer att ta en paus från sajten.

+2
13 Dec. 2019 16:42
1931

Bianca Ingrossos smink fälls igen!

Reklamombudsmannen anser att ”Kvinnorna framställs som sexobjekt”

11 Dec. 2019 07:59
849

Marie Fredriksson har dött!

Den älskade artisten blev 61 år gammal.

+1
9 Dec. 2019 09:12
1404

Malou von Sivers svarar på kritiken!

Efter en omtalad intervju med rapparen Greekazo har hon mötts av mycket kritik.

4 Dec. 2019 14:23
1285

Så mycket kan en influencer tjäna på Black Friday!

Alexandra Nilsson avslöjar hur mycket pengar en influencer kan tjäna under ”Black Week”