Veckans 9 sämst klädda kändisar!

Den här veckan har varit riktigt överraskande! Många kändisar som brukar behärska konsten att klä sig snyggt har dragit fram riktiga skräckkläder ur garderoben. AnnaLynne McCord från Beverly Hills 90210 festar loss i en riktigt smaklös topp. Dokusåpa-tjejen Kourtney Kardashian borde ta Stiltips av syrran Kim Kardashian i fortsättningen! Ettan är en tjej som en gång i tiden var en omåttlig fashionista. Är den tiden helt förbi!?
9. Beverly Hills 90210-skådisen AnnaLynne McCord är ute och festar i en topp som inte vinner några stilpoäng.
8. Här har vi ett lysande exempel på hur man INTE ska matcha klänning med kavaj. Skådisen Amanda Brooks känns fel rakt igenom!
7. Skådisen Pooja Kapoors klänning ser ut som en fransgardin man hittar hemma hos gammelmormor.
6. Den som är ansvarig för sångerskan Kelly Clarkson scenkläder borde avskedas - OMEDELBART!!
5. Den här klänningen får dokusåpatjejen Kourtney Kardashian att se gravid ut och vi gissar att det inte är meningen....
4. Oj, här var det mycket rött! Sångerskan Ciara i en eldig look som blir fel, fel, fel!
3. Lyxhustrun Darcy Snodgrass har visat upp sig på Röda mattan långt innan dagens mingeldrottning Paris Hilton ens var född! Vi hoppas dock att Paris inte går i Darcys fotspår stilmässigt. Den här prärielooken är en katastrof!
2. Artisten Grayson Perry skulle lätt platsa som veckans etta men han bjuder trots allt på ett gapskratt och är därför stark tvåa!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS SÄMST KLÄDDA Det är med gråt i halsen vi måste meddela att veckans etta är O.C.-skådisen Mischa Barton. Mischa kan vara riktig stylish men den här illasittande overallen är under all kritik!
Publicerad 2 Aug. 2009 16:55
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+8
Idag 21:13
95

Bildspecial - Gravida kändisar på röda mattan!