Leo's sluta röka tips!

Ojojoj vilken kväll! Började med en himlans trevlig middag i Santa Monica och sedan bar det av till Beverly Hills Hotel där "the night before the Oscars party" (Jag vet! Superfånigt att skriva det på engelska men festen heter faktiskt det!) höll till.

Helt seriöst så kryllade det av kändisar! Jennifer Aniston var där. Leonardo DiCaprio, Megan Fox, Elton John, Cameron Diaz, Steven Spielberg, Daniel Craig, Tobey Maguire, David Spade, Tina Fey, Eddie Murphy, Djimon Hounsou, Dave Annable, Rachel Griffith, Shirley Mclaine, John Hamm, Heather Locklear, Ellen Pomper, Ben Stiller, Debra Messing, Kristin Davis, Kate Beckinsale, Bridget Monaghan, Sacha Baron Cohen, Zach Levi, Amanda Bynes, och Nicky Hilton var också där!

Ingen rök utan eld heter det ju! Ja, om du inte är Leonardo DiCaprio förstås! Jag hade ett långt samtal med honom där han berättade att han försökt sluta röka under en lång tid men att det gått sådär. Nu hade han dock hittat en lösning på problemet och han stod nöjt och sög på en elektrisk plastcigg som både glödde och rykte. Leo verkade helt klart tycka att den var minst lika bra som en vanlig cigg och han kunde verkligen inte sluta prata om den!

Det verkar dock inte som att alla i Hollywood har hakat på den trenden än. Efter mitt sluta-röka-snack med Leo pratade jag lite med Erick McCorma (han som spelar Will i Will & Grace) om vem som borde få en Oscar för bäst klädda på festen och när han halade upp en Marlboro light och frågade om jag ville han en så var det liksom bara att tacka ja. Jag vet, ursunkigt, men det var ju trots allt en himla rolig fest och just där och då tyckte jag att det var en toppenidé!

Nu är det inte många timmar kvar innan galornas gala går av stapeln och det känns som att det kommer bli en bra tillställning i år trots finanskris och annat. Jag lovar att återkomma med en rapport i morgon om vad som hände på någon av efterfesterna!

xxx
Annika Hellstrand
Bildbyrå: WENN.com
Erick McCorma
Publicerad 22 Feb. 2009 21:25
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Oscarsgalan m.m.

9 Mars 15:32
919

Oscarsgalan hade rekordstort tittartapp!

20 procent mindre tittare än förra året, skriver AP.

+1
8 Mars 14:05
2696

Emma Watson hade en felstavad tatuering under Oscarsgalan.

Nu har stjärnan själv vart att kommentera tatueringen!

+1
8 Mars 10:11
2
3413

Kendall Jenner förd till sjukhus innan Oscarsgalan!

Kendall Jenner ville göra sig extra fin på Oscarsgalan men något gick fel!

+9
6 Mars 21:34
1625

Kändistätt på Oscarsgalan afterparty!

Spana in kändisarna på Oscarsgalans afterparty!

30 Mars 2017 13:04
1160

Posh24 söker en duktig redaktör!

Älskar du kändisskvaller och är duktig på att skriva? Då är kanske du den vi letar efter!

15 Mars 2017 08:25
814

Ben Affleck har fortfarande stora problem med alkohol!

Lämnade precis rehab