Annika Jankell

28 december 1961, Stockholm
53 år

Thorsten Flinck
Annika Jankell är en svensk programledare och journalist. Innan hon blev programledare var hon en lovande balettdansare. Ett dåligt knä stoppade hennes karriär. Med skådespelaren Thorsten Flinck har Annika Jankell barnen Felice Jankell och Happy Jankell.
RSS feed med Annika Jankell
Annika Jankell bilder och skvaller | Allt om Annika Jankell!
10
35


Röda mattan

Se allt från galapremiären av "Min så kallade pappa"!

08:24 den 16 september 2014
Se allt från galapremiären av "Min så kallade pappa"!
Sommarfräscha Anna Brolin med en vän. Malou von Sivers var sugen på en filmkväll. Josefin Sundström med sällskap. Sara Varga var snygg och chic som alltid! Annika Jankell med dottern Felice. Steffo Törnquist minglade med sin hustru. Lulu Carter har gjort sig redo för hösten. Börje Salming bar skor från märket Salming kvällen till ära. Anna Book matchade sin väninna. Louise Hoffsten och Dan Bratt. Bengt Frithiofsson var på vimmelhumör. Katerina Janouch var riktigt uppklädd i grönt fodral. Kicken och Sigrid Bernson hängde tillsammans. Thomas Hanzon med sällskap. Kattis Ahlström. Bröderna Magnus Rongedahl och Henrik Rongedahl. Robyn dök upp på blåa mattan! Gert Fylking hängde med Lotta och Robert Aschberg. Robin Bengtsson och Ellen Bergström.
Det var helt fullsatt i biosalongen i går när Subito bjöd in till galapremiären av filmen "Min så kallade pappa". Självklart var Sveriges främsta kändisar på plats för att se filmen, som både var rörande och tänkvärd, med Michael Nyqvist och Vera Vitali i huvudrollerna. Efter vimmel och filmvisning gick besökarna vidare till designhotellet HTL för buffé och mingel. Klicka på bilderna och se allt från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Galapremiären för "En dans på rosor"!

13:06 den 4 september 2014
Galapremiären för "En dans på rosor"!
Makarna David Hellenius och Renée Nyberg visade sommarbrännan. Snyggingen Benjamin Wahlgren Ingrosso poserade vant. Shirley Clamp, Peter Englund och Jenny "Velvet" Pettersson. Annika Jankell strålade i vimlet. Anna Brolin och hennes vän var på gott humör. Viktor Åkerlund matchade sitt sällskap. Lars-Åke Wilhelmsson var på premiärhumör. Söta familjen! Lina Hedlund och Nassim Al Fakir tog med sig sonen på röda mattan. Maria Lundqvist, som är högaktuell med biofilmen Medicinen. Anna Book var läcker i leopard. Festfixaren Micael Bindefeld och Agneta Sjödin log ikapp. Camilla Läckberg i trendiga neondetaljer. Vi älskar Shirley Clamps kappa! Benjamin Wahlgren och Robert Aschberg hängde ihop. Vackra Carin da Silva är en van vimlare. Robert Wells med sin fru Maria. Jessica Almenäs passade på att köra barbent i sensommarkvällen. Let's Dance och Biggest Looser-profilen Simon Kachoa bjöd på ett avsmittande leende. Malin Gramer tog en paus från Paradise Hotel för att premiärmingla. Läckberg och nya kärleken Simon Sköld. Hur häftig var Tina Thörners klänning?! Annika Sjöö med sällskap. Timoteij-tjejerna Bodil Bergström och Cecilia Kallin tog med en väninna på röda mattan. Steffo Törnqvist och hans fru var coola ihop. Sofia Wistam. Äktenskapstycke! Andreas Lundstedt med sällskap.
I går hölls galapremiären för "En dans på rosor" och självklart lockade det svenska stjärnorna till röda mattan. Klicka på bilderna och se allt från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Lista! Här är kändisarna som ska stylas av Trinny & Susannah i TV!

09:23 den 26 juni 2013
Trinny & Susannah har vi sett en hel del av, och nu ska stylistduon ta sig an Sveriges kändisar, och ge dem deras bästa möjliga looks. Progr...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Spana in kändisarna som vimlade på premiären av Tyskungen!

14:06 den 18 juni 2013
Camillas ex-make Martin Melin dök upp med sin pappa. Thomas Hanzon var vimmelsugen. Eva Röse med färgglatt sällskap. Marcus Birro och hans fru var på glatt humör. Annika Jankell med dottern Happy Jankell. Sångfågeln Anna Bergendahl. Jens Byggmark och Martin Björk körde på samma klädstil. Hannah Graaf i ursnygga klackar. Rafael Edholm kom direkt från moppen. Kvällens galadrottning, Camilla Läckberg. Lennart Ekdal med sällskap. Anna Benson strålade i gult. Jessica Almenäs hade ett helt gäng med sig på röda mattan. Martina Bonnier. Cissi Wallin var kaxig som alltid - så cool! Kändistrio! Sofia Wistam, Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund minglade ikapp. Elin Lanto. Fredrick Federley med sällskap. Huvudrollsinnehavaren Claudia Galli stod i centrum.
I går var det dags för galapremiären av Tyskungen, filmatiseringen av Camilla Läckbergs succédeckare, på biografen Rigoletto i Stockholm. Flera mingelsugna svenska stjärnor dök upp i vimlet och bytte en solig sommarkväll mot mys i biomörkret. Klicka på bilderna och kolla in alla kändisar som rockade röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Galapremiären av nya filmen Cockpit!

10:45 den 10 juli 2012
Galapremiären av nya filmen Cockpit!
Annika Jankell i en söt klänning. Håkan Juholt visade sig i vimlet. Kissie dök också upp på röda mattan. Tillsammans med en vän minglade Lina Hedlund. Posh24-favoriten Linda Sundblad var smashing kvällen till ära!
I går vimlade Posh24 med alla från Kissie till Håkan Juholt på galapremiären av svenska filmen Cockpit. Filmen handlar om Valle Andersson, en medelålders pilot med ett väldigt ordnat liv. En dag blir han uppsagd från sitt jobb, vilket utlöser en kedjereaktion av dåliga händelser. Plötsligt är han hemlös, nyskild och arbetslös, vilket sätter honom i riktig knipa. Men en dag får han en "bra" idé om att byta identitet med sin syster och könskvoteras in på ett flygbolag som pilot...

En riktigt kul film med smarta poänger och pinsamma scener - och så har söta Björn Gustafsson en roll i filmen! Klicka på bilderna för att kolla in delar av vimlet!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Det gick galet till på Kristallen 2010!

19:49 den 4 september 2010
Det gick galet till på Kristallen 2010!
Vi gillar Elin Klings ide med outfiten och den matchande posen osv, men det går inte att förneka att hon såg lite malplacerad ut! Fredrik Skavlan Lets Dance-juryn Tony Irving, Ann Wilson & Dermot Clemenger Victoria Silvstedt, vad hände där? David Hellenius De nygifta Niclas Wahlgren & Laila Bagge Molly Sanden tog med en väninna till galan Victoria Silvstedt Vi avgudar Paolo Robertos fru Lenas stil! Jessica Toftby & Peter Gustafson Ebba Von Sydow Emma Andersson var söt som socker! Josefin Craaford Fredrik Wikingsson Carin Da Silvia Håkan Hallin fråm Färjan är lika glad som vanligt! Tobias Karlsson & Agneta Sjödin Lotta Engberg Katarina Sandström Martin Stenmarck och Hanna Hedlund Annika Jankell & Jessica Almenäs Alexander Lydecker & Carolina Gynning är kära som aldrig förr! Lulu Carter & Karin Mannerstål Ann Lundström & Joe Labero Victoria Silvstedt
Igår delades Sveriges största TV-pris ut på Kristallgalan i Stockholm och programledarna Tilde De Paula & Victoria Silvstedt gav allt för att underhålla! TV-personligheter från hela Sverige var där för att fira och på röda mattan fann vi bl.a. Carolina Gynning som återigen visade upp sin nya heting till pojkvän, Alexander Lydecker. Emma Andersson som vi inte har sett på ett tag dök upp i en supersöt rosa liten bakelse och modeprinsessan Elin Kling som verkade ha tränat hemma framför spegeln för att få till den perfekta posen tja, hon misslyckades. Ta en titt på bilderna från kvällen ovan!
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier: