Vinn ny hudvårdsserie för aktiva män, NIVEA Men Active Age!

nivea hudvård män tävling posh24 gratisprover gratis
Sist tävlade vi ut ett hudvårdskit från NIVEA för kvinnor, men denna gång lägger vi fokus på männen istället. Kanske söker du som läsare en ny hudvårdsrutin, vill ge bort ett kit till pojkvännen i Alla hjärtans-dag present eller rentav vill pigga upp pappa eller brorsan lite med vardagslyx? Då är detta tävlingen för dig!


Att ha en aktiv livsstil i vårt omväxlande nordiska klimat med kyla, vind och regn kan vara tärande för huden. Nu lanserar NIVEA MEN Active Age, en hudvårdsserie speciellt framtagen för män med en aktiv livsstil. Active Age skyddar huden från uttorkning samtidigt som den bevarar hudens fuktighet och spänst. Det gör den tack vare de tre kraftfulla ingredienserna kreatin, koffein och lakritsextrakt.
NIVEAS nya serie Active Age består av tre produkter: en återfuktande dagkräm, en vårdande nattkräm och en mjukgörande aftershave.


Allt du behöver göra för att delta är att skicka din motivering till vinn@posh24.com om varför just du ska vinna. Kom ihåg att skicka med ditt fullständiga namn och din adress i mejlet. Vinnaren meddelas den 14/2.

Lycka till önskar Posh24-redaktionen!
Publicerad 13 Feb. 2014 10:22
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Annons

+2
2 Maj 2014 20:30
508

Video: Se Robyn i Volvos största miljösatsning någonsin!

I dag släpps det omtalade samarbetet mellan popstjärnan Robyn och Volvo Cars...

15 Apr. 2014 15:34
255

Vinn biljetter till superkomedin The Other Woman!

Filmens handling: "Komedin THE OTHER WOMAN är årets tjejgängsfilm med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton och danske Nicolaj Coster-Waldau i huvudrollerna...

15 Nov. 2013 15:03
305

Tävlingsdags! Vinn biobiljetter till höstens rysare "Carrie"!

"Den blyga Carrie White blir konstant mobbad och förödmjukad av sina klasskamrater och sin mamma Margaret, en religiös fanatiker med vanföreställningar...