Årsresumé: De mest omtalade kändisarna 2014!

Det finns kändisar " och så finns det kändisar. Nu när året närmar sig sitt slut tänkte vi sätta punkt för 2014 med en lista över de mest omtalade kändisarna under det gångna året. De är alla framgångsrika, eftertraktade, älskade och hatade. Framförallt så har de varit precis överallt. Skriverierna om dem är både positiva och negativa, men all publicitet är bra publicitet, eller?

Klicka på bilderna för att läsa mer om årets mest omtalade kändisar!
the most talked about celebs of 2014 list
Kim Kardashian and Kanye West

Detta kommer förmodligen inte som en överraskning för någon, men Kim och Kanye har tveklöst varit kändisvärldens mittpunkt i år. Främst på grund utav deras extravaganta bröllop i Florens, Italien, i maj, som kanske kommer att gå till historien som ett utav de mest omtalade kändisbröllopet i historien.
the most talked about celebs of 2014 list
Beyonce and Jay-Z

Karriärsmässigt har Beyonce och Jay-Z varit på topp i år. Deras gemensamma On the Run-turné blev en stor succé och det råder ingen tvekan om att de är musikvärldens största maktpar. Men det har även varit en hel del spekulationer kring deras privatliv. Skilsmässoryktena tog fart redan i början av året, men späddes på rejält efter att Beyonce syster Solange Knowles slog Jay i en hiss. Incidenten fångades på kamera och spreds som en löpeld, men vad som egentligen var anledningen bakom Solanges utbrott är dock oklart.
the most talked about celebs of 2014 list
Kendall and Kylie Jenner

Kendall och Kylie har vuxit upp framför våra ögon " och deras äldre systrar får se upp. Den två yngsta av Jenner/Kardashian-systrarna har blivit ikoner för många unga tjejer världen över, framför allt inom sociala medier. Plötsligt vill alla veta allt om de unga stjärnskotten och skriverierna kring dem har eskalerat rejält det senaste året. Kommer Khloe, Kourtney och Kim Kardashian snart vara ett minne blott?
the most talked about celebs of 2014 list
Nicki Minaj


Eftersom att 2014 har varit rumpornas inofficiella år så är det inte mer än rätt att Hollywoods egen rappdrottning får sig en plats på listan. Hennes kontroversiella Musikvideo "Anaconda" blev utan tvekan årets mest omtalade video vilket resulterade i många rubriker och debatter gällande objektifieringen av kvinnokroppen inom musikindustrin.
the most talked about celebs of 2014 list
Justin Bieber

Det råder ingen tvekan om att Justin Bieber är en begåvad ung men, men det senaste året har hans skandaler överskuggat hans karriär. Den problemföljda stjärnan verkar skapa rubriker vart han än går, men enligt Rykten så försöker han att ordna upp sitt liv och lämna skandalerna bakom sig. Låt oss hoppas att 2015 blir ett bra år för Justin.
the most talked about celebs of 2014 list
Bildbyrå: WENN.com
Ariana Grande


Ariana Grande fick sig ett rejält uppsving i karriären i år. Med hitlåtar som Problem, Break Free och Love Me Harder har hon bevisat att hon är en stjärna att räkna med. Men med framgång medföljer också kritiker, och Ariana har fått mycket kritik för att hon anses vara en diva. Hennes nya sexigare approach har också delat hennes fanbase i två läger " antingen älskar man den nya Ariana, eller så vill man ha tillbaka den gamla.
Publicerad 29 Dec. 2014 14:24
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+6
13 Okt. 20:34
1
755

Bildspecial - 5th Annual Baby Ball!

+2
3 Sep. 09:34
1330

Kevin Hart svårt skadad efter en bilolycka!

Stjärnan ska ha förts akut till sjukhuset efter en allvarlig bilolycka.