ASAP Rocky i våldsamt slagsmål mitt i Stockholm!

Apega/WENN.com
Det var närmare 22 på kvällen när polisen fick in ett larm om misshandel från centrala Stockholm. I ett videoklipp som publicerats av TMZ syns det hur världsartisten ASAP Rocky kastar ner en person på marken och därefter sparkar rapparens sällskap på mannen.
ASAP Rocky, som egentligen heter Rakim Mayers, 30, befann sig innan misshandeln på en hamburgerrestaurang i Stockholm där stjärnan anklagats för att ha förstört ett par hörlurar tillhörande en annan restauranggäst.
Två yngre män ska sedan ha följt efter honom och hotat med att ringa polisen och enligt TMZ blev rapparen hotfull när ytterligare en person bröt sig in i diskussionerna. Sen utbröt slagsmålet.

På videon som TMZ publicerar syns hur ASAP Rocky sliter tag i en person och kastar denna genom luften och ner i marken. Tre andra personer i rapparens sällskap ger sig sen in i slagsmålet och slår och sparkar den attackerade mannen.
I klippet kan man även höra hur en flaska krossas i bakgrunden. Efter händelsen ska rapparen och hans entourage ha lämnat platsen.

Polisens presstalesperson vill inte bekräfta den utpekade gärningsmannens identitet men källor inom polisen bekräftar att det rör sig om ASAP Rocky. Brottet rubriceras som grov misshandel, rapporterar Nöjesbladet.

ASAP Rocky ligger bakom flera stora hitlåtar och har under åren samarbetat med andra världsstjärnor som Drake, Rihanna och Kendrick Lamar.
Rapparen befinner sig just nu i Stockholm för att uppträda på hiphopfestivalen SMASH som arrangeras på Stadion tisdag och onsdag. ASAP Rocky är festivalens huvudnamn under tisdagskvällen.
Publicerad 3 Juli 09:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:
+4
18 Juli 13:21
1019

Sarah Hyland och Wells Adams har förlovat sig!

Modern Family stjärnan delade med sig av de glada nyheterna på sin Instagram.

+1
18 Juli 09:32
708

Madonna slår tillbaka mot kritiken i en ny video!

Stjärnan har kritiserats flitigt under den senaste tiden i flera sammanhang. Nu ger hon ett kaxigt svar i form av en väldigt provocerad video på Instagram.

17 Juli 18:54
1306

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

17 Juli 12:49
468

R Kelly nekas borgen!

Efter flera misstänkta sexbrott mot unga kvinnor nekas nu stjärnan R Kelly att släppas mot borgenssumman.

+1
17 Juli 09:23
517

Svenskan pekas ut som stjärnans nya kärlek!

Skådespelaren Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg pekas ut som det nya heta paret.

+9
16 Juli 18:43
1868

Kylie Jenner tog med sina vänner på en lyxresa!

Och gav dem massor av gratis saker!

+1
16 Juli 14:23
629

Jake Paul och Tana Mongeau har bestäm bröllopsdatum!

Och det är inte lång tid kvar.

16 Juli 09:23
1513

Han ska spela Elvis Presley!

Austin Butler ska spela kungen av rock’n’roll och tar rollen från Harry Styles och Ansel Elgort.

+1
15 Juli 18:34
548

Här är Terry Crews provspelning för kung Trition till “Lilla Sjöjungfrun”

Terrt Crew vill spela Ariels pappa i Disneys remake av ”Lilla sjöjungfrun”