ASAP Rocky i våldsamt slagsmål mitt i Stockholm!

Apega/WENN.com
Det var närmare 22 på kvällen när polisen fick in ett larm om misshandel från centrala Stockholm. I ett videoklipp som publicerats av TMZ syns det hur världsartisten ASAP Rocky kastar ner en person på marken och därefter sparkar rapparens sällskap på mannen.
ASAP Rocky, som egentligen heter Rakim Mayers, 30, befann sig innan misshandeln på en hamburgerrestaurang i Stockholm där stjärnan anklagats för att ha förstört ett par hörlurar tillhörande en annan restauranggäst.
Två yngre män ska sedan ha följt efter honom och hotat med att ringa polisen och enligt TMZ blev rapparen hotfull när ytterligare en person bröt sig in i diskussionerna. Sen utbröt slagsmålet.

På videon som TMZ publicerar syns hur ASAP Rocky sliter tag i en person och kastar denna genom luften och ner i marken. Tre andra personer i rapparens sällskap ger sig sen in i slagsmålet och slår och sparkar den attackerade mannen.
I klippet kan man även höra hur en flaska krossas i bakgrunden. Efter händelsen ska rapparen och hans entourage ha lämnat platsen.

Polisens presstalesperson vill inte bekräfta den utpekade gärningsmannens identitet men källor inom polisen bekräftar att det rör sig om ASAP Rocky. Brottet rubriceras som grov misshandel, rapporterar Nöjesbladet.

ASAP Rocky ligger bakom flera stora hitlåtar och har under åren samarbetat med andra världsstjärnor som Drake, Rihanna och Kendrick Lamar.
Rapparen befinner sig just nu i Stockholm för att uppträda på hiphopfestivalen SMASH som arrangeras på Stadion tisdag och onsdag. ASAP Rocky är festivalens huvudnamn under tisdagskvällen.
Publicerad 3 Juli 09:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Skvaller m.m.

+2
Igår 16:43
1245

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2293

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1424

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2389

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1896

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.

+2
9 Sep. 09:21
1118

Rebecca Stella har gift sig!

Rebecca Stella och Manny Dionisopoulos är nu äkta makar.

+1
6 Sep. 13:03
5819

Miley Curys och Kaitlynn Carter har flyttat ihop!

Enligt uppgifter ska paret nu bo tillsammans