Ashley Graham öppnar upp om viktångesten!

WENN.com
Modellen Ashley Graham, 31, är en av världens mest framgångsrika modeller och tjärnar multum på sitt utseende.
Men att vara kurvig i modebranschen är inte helt enkelt - och trots hennes framgång är hon fortfarande osäker kring sitt utseende emellanåt.
I en intervju med Harper’s bazaar UK berättar modellen om sin ångest kring vissa delar av sitt utseende.
– Jag har alltid varit väldigt ärlig i att dela med mig av de osäkerheter jag har. Celluliter, ryggfett. Det har öppnat en dörr för andra kvinnor att dela med sig av sina osäkerheter Om vi alla känner samma sak, vad stressar vi då upp oss för? Jag har aldrig gått i terapi, men alla de här diskussionerna hjälper verkligen, säger hon.

Supermodellen förklarar också att det faktum att hennes utseende går mot modellnormen har gjort att hon fått jobba hårdare än alla sina kolleger.

– Jag tvingades jobba hårdare än alla andra på grund av min storlek. Jag har alltid fått ta skit. Om du är den typen av person som aldrig har blivit upplyft i modebranschen så måste man rättfärdiga sin rätt att vara där genom sina ansträngningar. Om det har varit svårt? Jag föredrar att säga att det har varit givande.

Ashley Graham har också valt att kalla sig kurvig i stället för plus size, som en del i att stötta den kroppspositiva rörelsen.

– Jag började använda termen kurvig, inte för att jag inte längre hör till plus size-rörelsen, men på grund av att kroppspositivismen är en bredare rörelse än man kan tänka sig.
Publicerad 4 Juni 2019 18:43
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+2
20 Feb. 10:32
2400

Ashley Grahams ärliga bild!

Visar upp sin kropp efter graviditeten.