I Fokus: Hollywoods mest älskade tvillingpar!

Hollywoods i särklass hetaste tvillingpar är utan tvekan Mary-Kate och Ashley Olsen. De båda systrarna som startade sina karriärer i rekordtidig ålder och som nu är både älskade stilikoner, skådespelerskor och designers lämnar ingen oberörd.

Få har lika hög stjärnstatus som Mary-Kate och Ashley men hur har vägen till deras framgång egentligen sett ut? Vilka har tjejerna dejtat? Vad finns det för skandaler att berätta om och hur bra var egentligen deras visning av deras märke The Row som de visade upp under modeveckan i Paris för några veckor sedan? Vi ger dig självklart alla svaren i vår exklusiva Mary-Kate och Ashley Special!
Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
Från barnstjärnor till erkända modedesigners!
Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
USA:s yngsta miljonärer!Tvillingarnas fantastiska karriär började som vi alla vet med succéserien Huset Fullt som började spelas in i USA redan 1987. Mary-Kate och Ashleys mamma tog med tjejerna på audition för rollen som Michelle Tanner när de bara var nio månader gamla och regissören smälte direkt för deras charm och gav dem rollen på en gång. Tvillingarna blev genom Huset Fullt snabbt älskade över hela USA och spelade åren efter serien in över trettio filmer. Succén var tidigt ett faktum och de tjänade snabbt sina egna pengar. Innan de fyllde tio år var Mary-Kate och Ashleys två av USA:s yngsta miljonärer och de hade till skillnad från många andra tjänat ihop alla sina pengar själva. Olsen-tvillingarna har alltid varit riktiga affärskvinnor och idag beräknas deras förmögenhet vara värd mer än 100 miljoner dollar!
Ashley Olsen och Mary-Kate Olsen shopping
De mediaskygga systrarna har ofta fått gömma sig för pressen. Tur att de har stöd i varandra!Mary-Kates värsta årBåde Mary-Kate och Ashleys liv har ofta diskuterats i medierna och vid flera olika tillfällen har vi sett hemska bilder på framförallt Mary-Kate när hon sett alldeles för smal och utmärglad ut. 2004 behandlades hon en längre tid på ett rehabiliteringshem i Utah för sin allvarliga anorexi och det gick även Rykten om att hon hade tunga drogproblem. Mary-Kate vägde under sin värsta period med ätstörningar mindre än fyrtio kilo och hon har själv sagt att hon har varit nära att dö av sin sjukdom. Den senaste tiden har hon som tur är sett friskare och sundare ut och vi hoppas att Mary-Kate inte faller tillbaka till gamla banor igen. Hennes liv de senaste åren har varit turbulent på flera håll och hon gick in i en djup depression i samband med Heath Ledger död 2008. Efter stjärnans död kom det fram att deras relation kanske var lite mer än bara vänskaplig och Mary-Kate tog hans bortgång mycket hårt.
Heaths Ledger
Mary-Kate och Heaths relation är fortfarande ett mysterium men de lär ha varit mycket mer än bara vänner...
Justin Bartha,  Ashley Olsen
Ashley är svag för äldre män!Att kärlekslivet har varit turbulent för båda tvillingarna är det få som har missat. Det har spekulerats hej villt om båda Ash och MK:s romanser och den förstnämndas fascination för äldre män är knappast något som går att förneka. Ashleys första stora kärlek var snyggingen Matt Kapplan som hon började dejta redan 2002 när hon bara var sexton år gammal. Sedan dess har männen bytts ut på löpande band och det är många äldre karlar som har passerat denna manslukerskas GAP. 2005 dejtade hon den tolv år äldre restaurangägaren Scott Sartiano, 2006 var det 33 åriga snyggingen Jared Leto tur och 2007 dejtade Ash den femton år äldre cykelstjärnan Lance Armstrong! Nu verkar ändå Ashley äntligen ha slagit sig till ro med sin stora kärlek Justin Bartha. Det spekuleras i att paret planerar giftermål redan till sommaren och vi håller tummarna för ett spektakulärt Hollywoodbröllop! Vem vet, den lilla Ash kanske söker efter en äldre trygg fadersgestalt att dela sitt liv med. Hennes relation me
Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Mario Testino, Claudia Schiffer
Mary-Kate och Ashley är vana vid att sitta på Front Row bland andra stora celebriteter som Claudia Shiffer. De erkända modedesignernaDet är knappast någon som kan anmärka på Mary-Kate och Ashley Olsen känsla för mode. Tvillingarna har gått från klarhet till klarhet inom modeindustrin och deras visningar lockar världens absolut största fashionistor varje gång. Tjejernas eget märke The Row har blivit omåttligt populärt och karaktäriseras av välskräddade plagg med fin passform. De har själva sagt att deras jakt på den perfekta kavajen aldrig tar slut och att deras mål med The Row är att märket ska bli lättillgänglig och spännande för alla. Förutom The Row driver även systrarna märket Elisabeth and James som är döpt efter deras småsyskon och som levererar lite mer exklusiva kläder och Olsenboy som är till för killar. Tjejerna har med andra ord många järn i elden och för några veckor sedan visade de upp sin vårkollektion för The Row i Paris. Kollektionen som de kallade Hôtel Particulier, karaktäriserades som vanl
Ashley Olsen Mary-Kate Olsen
I present av Ellen fick tjejerna överdimensionerade Solglasögon och väskor. Precis den stilen de själva är kända för!Systrarna Olsen har alltid varit mycket medieskygga och under deras år i rampljuset har de varit minst sagt snåla med intervjuer och avslöjanden om deras privatliv. Därför blev vi alla förvånade över deras gästande i Ellen DeGeneres populära talk-show där de öppet berättade om sina karriärer, deras relation till varandra, och deras omtyckta design. Vi blev imponerande över deras entreprenörskap och hoppas på fler intervjuer i framtiden.
Ashley Olsen and Mary Kate Olsen
Tjejerna har de senaste åren blivit erkända inom nöjesindustrin som två av de mest framgångsrika affärskvinnorna någonsin. 2010 fick de även sitt stora genombrott som designers och blev utsedda till årets stilikoner på tidningen Elles gala Elle Style Awards. En sak är säker, vi har inte sett slutet på systrarna Olsens framgångssaga ännu!
Ashley Olsen and Mary-Kate Olsen
Bildbyrå: WENN.com
Detta visste du inte om The Olsen Twins!Trots att tjejerna nästan är på pricken lika så är de inte enäggstvillingar!Ashley är hela två centimeter längre än vad Mary-Kate är.Mary-Kate har mörkare röst men Ashley är född två minuter tidigare än Mary-Kate.Ashley är högerhänt och Mary-Kate är vänsterhänt!Under inspelningarna av Huset Fullt fick de bära löständer eftersom deras riktiga tänder såg så olika ut.
Publicerad 10 Dec. 2010 10:08
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Exklusivt m.m.

+9
22 Okt. 2017 10:22
4881

Visste du att dessa kändisar är 1,60 m eller kortare?

3 Maj 2017 08:15
2695

Tvillingarna stängde Rihannas efterfest

Vilka partypinglor!

23 Mars 2017 14:58
2099

Ashley Olsen är tillbaka på singelmarknaden!

Har tagit slut med finansmannen efter bara fem månader

10 Mars 2017 08:33
3337

Olsen-tvillingarna tvingas betala skadestånd till sina praktikanter!

185 praktikanter kan nu äntligen räkna med ersättning för sitt jobb

+9
7 Juni 2016 11:24
1672

Se vad kändisarna hade satt på sig till årets stora Fashion Awards!

Kolla in årets Bäst klädda kändisar på modets stora fest

+5
30 Aug. 2015 12:34
5643

Bildspecial: Kändisar som har växt upp i rampljuset - då och nu!

Vad tycker ni - ser de här kändisarna ut som de gjorde när de var unga?

11 Aug. 2015 14:55
3594

Olsen-tvillingarna tvingade praktikanter att arbeta 50h per vecka utan att få betalt!

Utnyttjade praktikanter stämmer nu Olsen-tvillingarna

+9
2 Juni 2015 20:15
1213

Kändistätt: Alla foton från 2015 CFDA Fashion Awards!

Alla kändisarna var på 2015 CFDA Fashion Awards! Kolla in de Bäst klädda kändisar här!

+9
5 Maj 2015 18:32
4618

Alla bilder från Met-galan!

Kolla in alla bilder från Met-galan - det stora eventet där det är helt ok att köra på lite galna outfit!

22 Apr. 2015 08:23
2672

Huset Fullt åter tillbaka till TV-rutan!

Kommer Olsen-systrarna att göra en comeback?