Babes på stranden

Kändisar älskar att resa till varma länder där de kan hänga på beachen hela dagarna. De solar, badar och njuter. Se alla snygga babes på stranden här!
RSS feed med Babes på stranden
Babes på stranden
105
1227Nakenchock!

Amber Rose publicerar nya väldigt barnförbjudna foton på Instagram!

11:32 den 26 mars 2015
Det är framförallt två kvinnor som dominerar Instagram vad gäller sexiga bilder - Kim Kardashian, 34, och Amber Rose, 31 - men frågan är om ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 3

Beach 2012: 10 heta kändiskroppar!

21:03 den 15 mars 2012
Mario Lopez! Usher! Dave Navarro! Hallå där, Nelly. Eric Dane! Gavin Rossdale, Gwen är lyckligt lottad! David Beckham. Derek Hough. Justin Timberlake på omslaget av Rolling Stone. Bästa omslaget någonsin!
Snart är det dags för beach 2012 och vi kan inte låta bli att längta tills värmen är här och vi får ligga på stranden i den underbara solen. Men tills dess får ni njuta av några riktigt snygga kändisar! Luta er tillbaka och njut! xoxo
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Courteney Cox på kärlekssemester med sin nya!

11:44 den 31 mars 2011
Lyckliga familjen. Okej vi säger det ? han är hetare än David!
Om någon av er fortfarande hoppas på en återförening mellan Courtney Cox och hennes ex David Arquette, eller om du inte trodde på att hon dejtar sin motspelare Josh Hopkins i Cougar Town - tänk om! Här är beviset på att Courtney gått vidare och blivit mer seriös med Josh! Här de två just nu på en strandsemester tillsammans i St. Barts med Courtneys och Davids dotter Coco. De ser riktigt mysiga och bekväma ut tillsammans!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Chloë Sevigny visar upp sin snygga strandkropp!

10:39 den 3 januari 2011
Vi älskar den här looken! Looking good Chloe!
De flesta kändisar har en perfekt strandkropp året runt och Big Love- stjärnan Chloë Sevigny visade att hon verkligen är en av dem! Chloë tillbringade sin nyårshelg på stranden i Miami där hon bara lapade sol och hade det trevligt. Vi är stora fans av Chloë och vi älskar hennes strandlook också! Röda läppar på stranden = hög strandglamour. Chloë är nog den ultimata fashionistan faktiskt!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Jennifer Love Hewitt diggar rosa!

08:00 den 18 juli 2010
Snygga klackar!
Jennifer Love Hewitt såg förtjusande rosa ut när hon igår var värdinna för Stereo Love Saturdays i Palazzo Resort and Casino i Las Vegas! Skådespelerskan har inte direkt haft det lätt på sistone, media har konstant varit på henne om hennes vikt och hon gjorde nyligen slut med pojkvännen Jamie Kennedy. Men det verkar som om hon återhämtat sig helt, vi tycker hon ser jätte söt och fräsch ut!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Liv Tyler + Stranden = Sant!

22:57 den 28 juni 2010
Liv Tyler och hennes vänner älskar verkligen stranden! Och väl där ligger de inte heller bara och solar, de har fullt upp! Igår såg vi dem på El Matador stranden nära LA där de fotvandrade samtidigt som de bar på en hel del strandutrustning, de är sannerligen inga amatörer! Visst såg Liv väldigt söt ut i sin strandhatt?

Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier: