Bäst klädda kändisarna år 2011!

2011 var den lilla vita klänningens år med rena linjer och silkesmaterial. Kändisfashionistas som Rachel McAdams och Malin Akerman var riktigt trendiga i år och banade vägen med sina fint designade och eleganta klänningar. Sedan får vi ju såklart inte glömma den nya kungligheten Kate Middleton som imponerade på oss i hennes puderrosa Jenny Packham klänning. Vi längtar till att få se vad 2012 bjuder på för dessa trendsättare!
Blake Lively lila klänning armband örhängen
Olivia Palermo bär kläder från Mulberrys höstkollektion 2011 från topp till tå.
beyonce orange klänning snedbena toffs
Blake Lively i en plommonfärgad miniklänning från Marchesas vårkollektion 2011.Snyggt matchad med det turkosa!
Emma Watson silver glitter klänning
Beyonce i en orange klänning från Lanvin. Vi älskar hur hon matchade den tillsammans med stora diamantörhängen från Lorraine Schwartz.
malin åkerman röd långklänning guld
Emma Watson visade upp riktigt trendiga kläder när hon promotade den sista Harry Potter filmen. En av våra favoritlooks var denna silvriga klänning från Balmains höstkollektion 2011, snyggt matchat med en par klumpiga Christian Louboutin klackar. Vi älskar mixen av färger, mönster och material.
jennifer aniston orange klänning louboutin
Malin Akerman visar att man kan vara enkelt klädd på Röda mattan och fortfarande få alla blickar på sig. VI älskar henne i den här Holmes & Yang klänningen i rött silke. Hon matchar snyggt med guldskärp och Stephen Webster Smycken.
Astrid Berges-Frisbey vit chanel klänning
Jennifer Aniston fick alla blickar på sig i somras när hon bar en orange Vivienne Westwood klänning tillsammans med Christian Louboutin klackar.
Rachel McAdams vit klänning
Modenykomlingen Astrid Berges-Frisbey, som var med i "The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", gjorde succé i sin Chanel klänning från vårkollektionen 2009. Vi älskar designen på klänningen och vi älskar att Astrid matchade den med ett par vinröda klackar.
Kate Middleton puderrosa klänning kuvertväska
Rachel McAdams i en klänning från Maxime Simoens vårkollektion 2011 och beiga Ferragame klackar med öppen tå. Blommorna på klänningen är de perfekta accessoarerna!
Rosie Huntington-Whiteley midnattsblå klänning silke
Hertiginnan av Cambridge, Kate Middleton, strålade i en puderrosa klänning från Brittiska designern Jenny Packham. Den här klänningen är perfekt för en prinsessa!
Olivia Palermo mulberry jacka kjol väska
Bildbyrå: WENN.com
Rosie Huntington-Whiteley tog den Röda mattan med storm i somras och strålade i denna midnattsblå silkesklänning från Burberry. Färgen är perfekt!
Publicerad 4 Jan. 2012 16:04
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Lanvin m.m.

+8
29 Apr. 21:31
848

Bildpsecial - Kamouflagemönstrat är hett!

+9
13 Nov. 2017 07:47
2809

De bäst och sämst klädda kändisarna på MTV:s European Music Awards 2017

Håller ni med eller inte?

+9
3 Juni 2017 17:03
691

Veckans mode bland kändisarna

+2
3 Maj 2017 18:22
894

top 3

klänningarna som toppade som bäst klädda, håller vi med? f Met gala

+3
22 Apr. 2017 17:57
1
2713

Kendall Jenner - bäst klädd på Harper Bazaars 150 års-kalas!

Hur cool var inte den här klänningen Kendall Jenner?!