Veckans bäst klädda kändisar!

Det har varit en vit vecka, och då menar vi klädmässigt! Alla från Mollie King till Jessica Alba, Pixie Lott och Scarlett Johansson lyckades bra med sina vita outfits i veckan och vi måste säga att vi är glada att se något annat än Balmain på Röda mattan! Kolla in vilka kändisar som lyckades ta sig in på Bäst Klädda-listan den här veckan!
Mollie King
9. Vi älskar den här sommarfräscha outfiten som brittiska fashionistan Mollie King bar på Sunglass Hut-festen i London i helgen!
Eva Herzigova Sunglasses Hut lädershorts
8. Eva Herzigova lyckades med framgång blanda grått med etno och var supersnygg i den här outfiten på Sunglass Hut-festen i London! Bra gjort!
Jessica Alba
7. Jessica Alba träffade helt rätt denna veckan i denna vita bohem-chica klänning under Tribeca Filmfestival. Så vacker, och vi har verkligen saknat hennes långa vågiga hår!
Sophie Ellis-Bextor flower dress best dressed
6. Sophie Ellis-Bextor var vacker som en blomma i sin blommiga klänning och istället för att slänga på sig en läderjacka som många andra hade gjort tog hon på sig en gul kofta som verkligen var pricket över i:t! Var inte rädd för färg tjejer!
Halle Berry Coty Grey dress
5. Halle Berry såg ut som en grekisk gudinna i den här gråa asymmetriska klännigen och lyckades vara både sexig och elegant!
Michelle Monaghan pink dress bows Iron Man 2 Premiere
4. Vissa hade kanske valt att sätta Michelle Monaghan på Sämst Klädda-listan men vi älskar den! Vi tycker till och med de små gula rosetterna på skorna!
Scarlett Johansson white dress Iron Man 2 premiere
3. Scarlett Johansson och Gwyneth Paltrow har haft något av en mode-battle på Röda mattan i veckan i och med alla Iron Man-premiärer de varit på och kvällen som Scarlett bar den här vita klänningen var hon en klar vinnare över Gwuneth!
Pixie Lott vit klänning flätor
2. Pixie Lott har ett bra öga för detaljer och vi älskar att hon matchade den här söta hippie-klänningen med flätor i håret!
Gwyneth Paltrow
Bildbyrå: WENN.com
1. Ettan på vår lista den här vecka blev Gwyneth Paltrow för hennes felfria förmåga att matcha hårt och mjukt, rockigt och romantiskt! Den här Rick Owens-jackan hade många fashionistor dödat för och hur snyggt är det inte att slänga den över en vacker metallic-klänning? MVG Gwyneth!
Publicerad 3 Maj 2010 14:38
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+9
11 Feb. 21:01
1066

Bildspecial - 2020 Vanity Fair Oscar Party

+9
26 Nov. 2019 20:31
1204

Bildspecial - AMA 2019 röda mattan