Ben Affleck ber om ursäkt för sitt opassande beteende mot en skådespelarkollega

Ben Affleck
WENN.com
På sistone har det pratas mycket om sexanklagelserna mot hollywoodmogulen Harvey Weinstein. Detta tog Ben Affleck avstånd från men nu är han själv anklagad för att ha tafsat på skådespelaren Hilarie Burton.
I ett inlägg på Twitter skriver Ben:
– Jag agerade opassande!

Sedan sexanklagelserna mot filmproducenten Harvey Weinstein förra veckan har kändisar som George Clooney, Ben Affleck och Hilary Clinton gått ut och kritiserat Weinstein, som de alla tidigare haft samröre med skriver Aftonbladet.

”Jag är ledsen och arg att en man som jag jobbade med använde sin maktposition till att skrämma, sexuellt trakassera och manipulera många kvinnor under årtionden. Det här är oacceptabelt och jag kommer på mig själv med att undra vad jag kan göra för att säkerställa att detta inte händer andra”, skrev Ben under tisdagen.

Men flera reagerade negativt på hans inlägg och vissa av kommentarerna var:
”Ben Affleck dra åt helvete”, lyder den första kommentaren signerad Rose McGowan, som enligt New York Times ska ha nått en överenskommelse med Weinstein efter en incident på ett hotellrum 1997. Överenskommelsen ger henne bland annat 800 000 kronor.
Sedan skriver någon att Ben tafsade på skådespelaren Hilarie Burtons bröst i ett avsnitt av amerikanska tv-programmet ”TRL” 2003 men att det är bortglömt. Vilket på Hilarie Burton själv svarar:
”Jag har inte glömt.”

Hilarie Burton, känd bland annat från ”One tree hill”, lade därefter ut en reklamfilm för programmet och kommenterade: ”Jag behövde skratta då för att inte börja gråta”.
Ben Affleck var snabb att kommentera och skrev:
”Jag agerade opassande mot fröken Burton och jag ber om ursäkt”.
Hilarie Burton
WENN.com
Publicerad 12 Okt 07:22
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+3
18 Okt 14:49
483

Catherine Zeta Jones ser bara yngre och yngre ut!

Här syns Catherine Zeta Jones på röda mattan i Cannes till filmen "Cocaine Godmother”

+6
17 Okt 15:29
582

Jaaa...vi ser din Chanel ryggsäck Nicole....och ja....we like!

Nicole Richie har fixat naglarna i Pacific Palisades, Kalifornien