20-årsjubileum: Vad gör Vänner-stjärnorna i dag?

Vi minns det som i går när det sista avsnittet av Vänner sändes - men det har faktiskt redan gått 20 år sedan serien drog igång. Serien gjorde dem alla till världskändisar och miljonärer - men vad pysslar de med i dag? Klicka på bilderna och se vad som hände med dem!
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
DÅ: Jennifer Aniston spelade den bortskämda Rachel Greene som flyttade ihop med sin vän Monica i New York City.NU: Jennifer har gjort störst succe efter Vänner lades ned. Hon har varit med i hur många romantiska komedier som helst och fick nyligen en egen stjärna på Hollywoods Walk of Fame.
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
DÅ: Monica Geller spelades av Courteney Cox. Hon var Ross hysteriska lillasyster med en förkärlek till att städa.NU: Courteney fick sin första #golden_globe-nomination för tv-serien Cougar Town nyligen. Hon har medverkat i många filmer, och har haft återkommande roller i flera tv-serier.
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
DÅ: How you doin? Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) var gruppens playboy.NU: Efter serien slutade har Matt varit med i två andra tv-serier. Direkt efter Vänner fick han sin egen spin-offserie som helt enkelt hette Joey. Den handlade om Joey som flyttade till Los Angeles för att lyckas med skådespelarkarriären, och det gick ganska bra för programmet.
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
DÅ: Den humoristiske Chandler Bing var en av publikens favoriter som spelades av Matthew Perry.NU: Matthew har haft alkoholproblem, men han har ändå synts i flera filmer efter Vänner. En av de mest uppskattade var 17 Again, där han spelade mot Zac Efron.
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
DÅ: Lisa Kudrow spelade gruppens hippie som publiken föll för direkt.NU: Lisas skådespelarkarriär har fortsatt, men hennes största framgång är fortfarande Vänner. Hon har synts i filmer som PS. I Love You, The Other Woman och Happy Endings och har haft en återkommande roll i tv-serien The Comeback.
vänner 20 år jubileum då och nu vad gör de nu
Bildbyrå: WENN.com
DÅ: Ross Geller. Åh, måste vi säga något mer? Galen, söt och smart- han hade allt, och David Schwimmer spelade honom i 10 år.NU: David har inte setts som sig själv i filmer sen Vänner, men vi slår vad om att du känner igen hans röst från Madagascar. I tre filmer har han spelat giraffen som får alla att brista ut i skratt.
Publicerad 23 Sep. 2014 21:02
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.