Billie Eilishs kritik mot modemagasinet!

Nicky Nelson/WENN.com
Det var på Nylon Germanys Instagram som man kunde se en flintskallig, naken och robotliknande version av sångaren Billie Eilish, 17.
Under bilden stod hennes namn med stora bokstäver.
Men enligt sångaren har hon ingen kännedom om Nylons planer att publicera en bild på henne som omslag. Billie Eilish ger nu tidningen hård kritik på sociala medier.

”1, Jag informerades överhuvudtaget aldrig av Nylon om det här verket. Varken jag eller mitt team kände till att detta var på gång. 2, Det är inte ens en verklig bild på mig och jag hade inget som helst kreativt inflytande över den. 3, Ni skapar en bild på mig som barbröstad?!”, skriver hon i en del av kritiken.
Den amerikanska versionen av Nylon var snabba och bad om ursäkt till stjärnan på Twitter

”Amerikanska Nylon är ett helt annat företag än det tyska och vi är starkt oense om deras val att använda sig av en bild på Billie Eilish utan hennes godkännande. Vi ber henne och hennes fans om ursäkt.”, skriver de på Twitter.

Omslaget har fått stor kritik och på sociala medier uppmanade flera personer det tyska modemagasinet att göra om och göra rätt.
Det tyska Nylon svarade senare med att be om ursäkt och ersatte bilden med en annan bild på de tyska sociala medier-profilerna Lisa och Lena Mantier.

”Vi på Nylon Tyskland värderar och står för konstnärlig frihet, men vi respekterar också Billie Eilish och hennes fans känslor. Vi är fans själva.”, skriver de i ett inlägg på Instagram.
Instagram
Billie Eilish på omslaget av Nylon Germany
Publicerad 2 Sep. 2019 09:21
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Billie Eilish

+9
10 Feb. 20:11
1246

Bildspecial - Kändisar på Oscarsgalan 20202

27 Jan. 14:21
1087

Här är vinnarna av Grammy Award 2020!

Den 26 januari 2020 var det dags för årets Grammy Awards. Galan leddes av Alicia Keys och Billie Eilish blev kvällens stora vinnare och kammade hem hela fem priser!

+9
26 Nov. 2019 20:31
1229

Bildspecial - AMA 2019 röda mattan

+9
14 Nov. 2017 09:14
1185

Många strålande kvinnor på röda mattan!

Bella Hadid, Iman, Tove Lo, Nicole Kidman m.fl. på "Women Of The Year Awards" i New York