Blac Chyna tillbaka i Tv-rutan!

Apega/WENN.com
Chyan, 31, delade med sig av en sneakpeak från sin serie och berättade att hon vill visa allt som är bra och allt som är dåligt, det ska vara äkta. Chyna är mamma till 6-åriga King Cairo som hon har tillsammans med Tyga och till 2-åriga Dream som hon har tillsammans med Rob Kardashian.
Chyna berättar också att hennes relation med Rob Kardashian, 32, inte var en hämnd mot Kylie Jenner som då dejtade Chynas ex Tyga.

”Det var inte så det gick till, efter allt jag gick igenom det året så fanns Rob där. Han kontaktade mig på Instagram och till en början trodde jag att det var en fälla från Kardashian. Men när jag var på en fest under nyår så ville jag bara ringa honom” berättar Chyna

”Jag pratade med Rob i säkert 4 timmar och nästa gång vi var i LA så skulle vi ses och lösa allt där ifrån. Jag träffade honom hemma hos Khloe, fast det var bara vi två där och det klickade direkt” berättar Chyna
Publicerad 21 Maj 15:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Rob Kardashian m.m.

Igår 13:43
293

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
17 Sep. 09:42
2026

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2171

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2407

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1432

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2494

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1945

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.