Kings of Leon Ställer In Hela Turnen i USA! Trubbel I Paradiset?

Efter att gått av scenen under deras Dallas-konsert på grund av överhettning (det har varit över 40 grader i Texas i över en månad nu!) och sedan lovat att boka om konserten för fansens skull, har nu Kings Of Leon officellt ställt in hela sin USA-turné!

Ursäkta? Tydligen så har bandets sångare, Caleb Following, drabbats av hälsoproblem, mestadels värmeslag och konserten kommer inte att bokas om, alls! Som tur är kommer fansen få tillbaka alla pengar för biljetterna men Kings Of Leon lämnar efter sig ett stort gäng besvikna fans ändå. (BTW; Kings Of Leon planerar att genomföra sin internationella turné, eller det är i alla fall det de säger)

Här är videon av när han går av scenen efter bara 11 låtar:


The intressanta är det uttalandet bandmedlemmen (som råkar vara Calebs bror) Jared gjorde efter Dallas-incedenten på Twitter. "Dallas jag vet inte vart jag ska börja men jag är så ledsen. Det finns hälsoproblem och andra problem som måste hanteras. Jag finner inga ord...Jag älskar våra fans och så mycket som det här vet jag. Ni är inte dumma. Jag kan inte ljuga. Det finns större problem i vårt band än att vi inte dricker tillräckligt med Gatorade"

Det låter som att bandet är illa ute och kanske är påväg mot en splittring!Vi hoppas inte det, för vi älskar Kings Of Leon! Vad tycker ni om hela den här röran? (tmz, celebitchy)
Caleb Followill svart jacka skägg gitarr
Vi hoppas att de kan lösa sina problem!
Caleb Followill and Jared Followill of Kings of Leon kavaj
Bildbyrå: WENN.com
Vi hoppas att de kan lösa sina problem!
Publicerad 2 Aug. 2011 08:44
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Caleb Followill

9 Sep. 2016 08:25
1856

Taylor Swift ute och festar efter separationen från Tom Hiddleston!

Inga tårar som rinner ner för Taylor Swifts kinder

30 Dec. 2011 09:07
344

Babylycka #2 för modellerna, Lily Aldridge gravid!

Alessandra är inte den enda som struttar på catwalken med en bulle i ugnen, ännu en Victoria's Secret-#modell Lily Aldridge avslöjade precis att hon väntar sitt första barn...