Chyler Leigh

10 april 1982, Charlotte, North Carolina, USA
32 år

Nathan West
Chyler Leigh är en skådespelerska som slog igenom i Not Another Teen Movie. Fick sitt stora genombrott i Grey's Anatomy som Lexie Grey, Merediths halvsyster. HOn har blivit utsedd till nr. 65 på en topp 100 lista över världens sexigaste kvinnor. Har medverkat i en av Marilyn Mansons musikvideos. Har två barn.
Skådis
RSS feed med Chyler Leigh
Chyler Leigh bilder och skvaller | Allt om Chyler Leigh!
2
13


Senaste nytt

Grey's Anatomys Chyler Leigh fick en flicka!

08:40 den 8 maj 2009
Nu vet vi varför hon har gått upp så mycket i vikt i serien..
Sött par som vill ha många barn!
Grattis "Little Grey"! Skådespelerskan Chyler Leigh välkomnade sitt 3:e barn till världen igår kväll! Hennes namn är Anniston och både hon och Chyler mår enligt uppgift mycket bra! Anniston föddes strax efter att den senaste säsongen av Grey's Anatomy hade slutat att filmas, så timingen var perfekt! Chyler och hennes make Nathan West säger att de vill ha massor av barn och att Anniston definitivt inte är det sista! (Källa:People)
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

På smällen

Chyler Leigh har en till bulle i ugnen!

21:39 den 30 december 2008
Het!
Söt!
Grey's Anatomy-skådisen Chyler Leigh väntar nu sitt tredje barn! "De är helt överlyckliga och ser jättemycket fram emot nykomlingen till den unga familjen", enligt PEOPLE. Leighs graviditet kommer dock inte att skrivas in i seriens handling. Hur kommer de då att göra? Hoppas hon inte får sparken, hon är ju så himla duktig!

Kommentera Kommentarer: 8
Relaterade bildserier: