Daniel Radcliffe öppnar upp om alkoholproblemen!

Joseph Marzullo/WENN.com
Daniel Radcliffe, 29, slog igenom i Harry Potter när han bara var 11 år. Det är inte helt lätt att bli en världskändis som tonåring och i Radcliffes fall slutade det med att han blev alkoholist. I en intervju med ”Off camera with Sam Jones” berättar skådespelaren att han drack sig full för att glömma att folk stirrade på honom.
– I mina sena tonår kämpade jag verkligen med att när jag gick ut någonstans för första gången – det här kan ha varit jag som inbillade mig också – så kände jag mig betraktad, när jag gick till en bar eller en pub. Så för mig var det snabbaste sättet att glömma att jag blev iakttagen att bli väldigt full. Och när jag var väldigt full så insåg jag att oj, människor kollar mer nu eftersom jag super mig full, då borde jag dricka ännu mer för att kunna ignorera det, säger Daniel Radcliffe i intervjun.

Han kände också att det fanns förväntningar på att han alltid skulle vara glad och lycklig – något som gjorde att han mådde ännu sämre när han inte var glad.

– En del av problemet var att det fanns förväntningar att man skulle vara överlycklig hela tiden. Man har ett jättebra jobb, är rik. Man har ingen rätt att inte vara exalterad över det hela tiden. Det blir en press också. Man börjar känna att: ”Gud, om jag känner någon form av ledsamhet, betyder det att jag gör det här fel? Är jag inte bra på att vara känd?

Till slut fick Daniel Radcliffe hjälp av nära och kära för att ta sig ur sina alkoholproblem.

– Jag har varit oerhört lyckligt lottad med människorna jag har haft kring mig under vissa delar av mitt liv. Jag träffade några riktigt viktiga människor, vissa var skådespelare och andra inte, som gav mig bra råd och brydde sig om mig.
Samtidigt förklarar skådespelaren att det i grund och botten hängde på honom själv, och att han insåg att det var dags att ta tag i sitt eget beteende.

– I slutändan var det mitt eget beslut. Jag vakande upp en morgon efter en natt, och tänkte: ”Det här är antagligen inte bra”.
Publicerad 13 Mars 11:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Daniel Radcliffe m.m.

+2
17 Sep. 09:42
1766

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2115

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2380

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1427

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2475

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1939

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.

+2
9 Sep. 09:21
1172

Rebecca Stella har gift sig!

Rebecca Stella och Manny Dionisopoulos är nu äkta makar.