Demi Lovato ville sluta med musiken!

Rui M Leal/WENN.com
Det var i juli 2018 som Demi Lovato hittades medvetslös i sitt hem och fick åka akut till sjukhuset. Där kunde man konstatera att hon tagit en överdos av heroin. Två veckor efteråt skrev on ett ärligt inlägg på Instagram.
”Jag har alltid varit transparent kring mitt missbruk. Jag har lärt mig att den här sjukdomen inte är något som försvinner med tiden. Den är något som jag måste fortsätta att överkomma och jag har inte gjort det än. Jag vill tacka Gud som håller mig vid liv. Till mina fans, jag är för evigt tacksam för all er kärlek och ert stöd under den här senaste veckan och innan dess. Era positiva tankar och böner har hjälps mig att navigera genom denna svåra tid”, skrev hon då.
Hon har sedan dess inte pratat så mycket om överdosen men väljer nu att öppna upp om den mörka perioden hon gick igenom efterlåt i en intervju med Andy Cohen i Radio Andy. Hon berättar också hur stolt hon är över sig själv som uppträdde förra veckan på Grammisgalan.
.
– Ja, den låten, jag visste att den representerade den perioden i mitt liv när allt gick åt skogen. Den representerade allt jag gick igenom, sårbarheten, säger hon i intervjun.

Hon berättare vidare att hon var riktigt stolt över sin sång på galan och att hon verkligen sjöng från hjärtat. Uppmärksamma tittare kunde även se att Lovato grät under uppträdandet, och efteråt fick hon stående ovationer från publiken.

– Jag har aldrig haft ett sånt ögonblick under en galashow, och jag minns att jag tänkte, ”om jag någonsin kommer tillbaka från det här”, för jag låg fortfarande på sjukhus och jag visste inte, och jag tänkte, ”om jag någonsin kommer tillbaka från det här, och går tillbaka till musiken och kan stå på scen, då vill jag att det ska vara Grammys och då vill jag att det ska vara den här låten”.

Stjärnan avslöjar också att hon efter överdosen inte kände för att fortsätta med musiken.

– Jag tror att ju längre tiden går, så kommer jag kunna ge mer information och mer detaljer, men det var så jag tänkte. Vi visste inte vad som skulle hända.
Publicerad 7 Feb. 17:54
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Demi Lovato m.m.

Igår 14:31
598

Därför försvann Duffy från rampljuset!

”Jag blev våldtagen, drogad och hölls fången under några dagar” skriver hon på sin Instagram.

+2
Igår 11:23
882

Jennifer Lopez inspirerar med sin kropp!

Stjärnan la upp en bild på sin Instagram som har inspirerat många.

26 Feb. 15:01
733

Isabella Löwngrip berättar om relationen med Erik Selin!

Hon väljer att berätta varför paret valde att gå skilda vägar i januari i år.

+1
26 Feb. 11:50
1898

Kylie Jenner kritik efter senaste bilden på dottern!

Kylie Jenner visar gärna upp sin lilla dotter Stormi Webster på sociala medier. Men hennes senaste bild har fått många arga kommentarer.

25 Feb. 10:23
953

Harvey Weinstein dömd för våldtäkt!

Fick föras till sjukhuset efter domen.

24 Feb. 17:34
2228

Justin Biebers humör får fansen att häpna!

En video sprids just nu där Justin Bieber visar en annan sida av sig själv.

24 Feb. 14:56
523

Quentin Tarantino har fått en son!

Pojken föddes i Israel under lördagen.

+1
24 Feb. 12:43
439

Puff Daddy tar en paus!

Sean Combs, känd som ”Puff Daddy” tar en paus för att prioritera sin hälsa.

22 Feb. 12:18
1370

Tv-serien Vänner är tillbaka!

Jennifer Aniston och HBO avslöjar nyheten.