Eminems pappa har dött!

WENN.com
Eminems pappa Marshall Bruce Mather Jr har dött. Enligt TMZ drabbades han av en hjärtinfarkt i sitt hem i Fort Wayne han blev 67 år gammal.
Eminem, som egentligen heter Marshall Bruce Mathers III, 46, har i flera låtar rappat om hur hans biologiska pappa övergivit honom och om att de aldrig träffats. I låtarna ”My name is” och ”Cleanin out my closet” rappar han om ilskan han känt mot sin far.
Eminems mamma Debbie gifte sig med Bruce när hon var 15 oh han 22, två år senare föddes Eminem. Föräldrarn gjorde slut kort därefter och pappan flyttade till en annan delstat och bildade en ny familj.
Eminem har sagt i intervjuer hur han skrev brev till sin far som barn, men att de alltid återvände med ”adressaten okänd”. Han har också sagt att pappan ibland hade ringt till hemmet när han var liten, men att han själv aldrig pratat med honom, uppger TMZ.

2001, några år efter Eminems genombrott gick Marshall Bruce Jr ut och sa att han försökt få kontakt med sin son, men att exfrun Debbie hade hindrat honom.

– Jag vill verkligen träffa min son och berätta för honom att jag älskar honom. Jag är inte intresserad av hans pengar. Jag vill bara prata med honom. Jag vill att han ska veta att jag finns här för honom om han vill släppa in mig i sitt liv igen, sa han då till brittiska tidningen Mirror.

Eminem svarade till samma tidning:

– Min far? Jag har aldrig känt honom. Jag har aldrig sett en bild av honom. Jag hörde att min far försöker få kontakt med mig, men inte nu. Jag fick aldrig ett enda brev. Jag fick aldrig något från honom och jag tycker att han åtminstone kunde ha försökt att skriva. Han kunde ha gjort något, sa rapparen då.

Enligt TMZ återförenades aldrig Eminem med sin far före hans död.
Publicerad 28 Juni 2019 11:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:
+2
18 Dec. 2019 14:32
1349

Eminem i bråk med Nick Cannon!

Nick Cannon dissade Eminem och hans dotter Hailie i låten ”invittion”.

+2
28 Okt. 2019 12:31
1380

Eminem fick besök av polis!

Eminem fick besök av Secret service på grund av sina starka åsikter om presidenten Donald Trump.

5 Sep. 2018 08:34
329

Eminem släpper en musikvideo!

Nyligen släppte Eminem ett hemligt album nu har han även släppt en musikvideo!
Se den här!

+1
3 Sep. 2018 08:34
380

Eminem har släppt ett nytt album!

Helt oannonserat släppte stjärnan albumet ”Kamikaze”

12 Juni 2018 06:21
1019

Panik under Eminems konsert

Vid en konsert med rapstjärnan Eminem på festivalen Bonnaroo i Tennessee i helgen utbröt panik i publikhavet, rapporterar CNN.

+1
24 Apr. 2018 06:34
925

Eminem firar 10 år som nykter!

Eminens hade ett speciellt födelsedagsfirande: han har varit nykter i 10 år.