Emma Stones olycka kan kosta henne drömrollen!

FayesVision/WENN.com
Den Oscarsbelönade skådespelaren Emma Stone, 30, är ett enormt Spice Girls fan och passade på att se dem under sin återföreningsturné i juni. Emma Bunton, 43, från Spice Girls lade upp en bild på sig tillsammans med Stone på sin Instagram taget före den stora konserten.
Under konserten blev hon så exalterad att hon klättrade upp på en kompis axlar, men därifrån föll hon och bröt axeln, skriver The Sun.
Och nu är drömrollen i fara.
Emma Stone befinner sig i London för att inom kort börja spela in den kommande Disneyfilmen ”Cruella”, som utspelar sig före klassikern ”101 dalmatiner”. Emma ska göra huvudrollen som Cruella Deville, men läkare har beordrat henne vila i upp till två månader och sagt att hon behöver använda en mitella.

– Emma flyttade till Storbritannien över sommaren för att helt ge sig hän den här filmen, det var ett utmärkt tillfälle att få spela en klassisk filmskurk. Men hon är ett jättestort fan av Spice Girls och levde sig in under konserten och föll från en kompis axlar medan hon röjde, säger en källa till The Sun.

– Först trodde hon bara att det var ett blåmärke, men nu har hon förstått att den faktiskt är bruten. Hon är förkrossad över en så allvarlig skada. Hon måste vara i toppform för rollen, som är aktiv och innebär att hon ska kunna springa runt efter hundar, säger källan.
Publicerad 27 Juni 18:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Emma Stone

+9
27 Sep. 2018 21:42
600

Bildspecial - Den heta byxdressen

+9
6 Juni 2018 12:32
2434

10 kändisar som har rötter i Sverige!

Grattis Sverige på din dag!
Vi firar detta med att kolla på nåra av våra Hollywood kändisar som har rötter från detta avlånga land!

+9
1 Apr. 2018 21:34
471

Prickar är hett i vår!

+9
6 Mars 2018 21:34
1748

Kändistätt på Oscarsgalan afterparty!

Spana in kändisarna på Oscarsgalans afterparty!