Den här veckans bäst klädda kändisar!

Här får du inspiration till våren och sommaren, direkt från stjärnorna som vet vad de håller på med. De här tjejerna blandade lite klassiskt med lite nytt hett och satte sin egen prägel på mode och för det framåt vad än de gör, som Eva Longoria på väg till en intervju eller bara på promenad som Whitney Port!
Eva Longoria midnattsblå short kavaj matchande hästsvans
9. Korta byxressar är fortfarande hett den här säsongen och varför inte hålla sig till en klassisk stil som Eva Longoria gjorde inför David Letterman förra veckan. Blått är hett och en välsydd sådan här blir aldrig fel!
Frankie Sandford från The Saturdays kavaj
8. The Saturdays stjärnan Frankie Sandford är supersöt i jordnära färger som hennes beiga kavaj, de avklippta shortsen och den heta frisyren! Snyggt!
Emma Roberts prickig klänning guldiga skor
7. Vi älskar när Emma Roberts bär retro! Det behöver inte vara mer än så här. Den här söta lilla prickiga klänningen ger en hint av retromodet tillsammans med håret. Men skorna och den fräscha make-upen är supermoderna!
Julianne Hough svart v ringad pay suit
6. Din favorit play-suit från förra säsongen är fortfarande het! Men vill du vara lite mer moderiktig så gör du som Julianne Hough och satsar på en i 70-tals stil! Det här skärpet tillsammans med suiten och halterneck detaljen är fantastiskt på henne!
Jameela Jamil svarta jeansshorts hatt t-shirt
5. Jameela Jamil är vårsnygg i en blommig t-shirt avklippta short och en större hatt. Sätt på dig ett par blå wedges som hon och du är het som få inför den här säsongen! Nu väntar bara solskenet!
Whitney Port trasiga ljusa jeans
4. Yay för Whitney Port som fått tillbaka hennes sköna stil och la manken till när det gäller att klä sig som omväxling den senaste tiden. Som vi sagt förut, hon gick igenom en stor fashion-fail när hon flyttade tillbaka till La från New York, men nu är hon tillbaka. Den här outfiten i flera lager, med snygga detaljer bevisar det!
Renee Zellweger
3. Renée Zellweger showed off another season must-have at the launch for her collaboration with Tommy Hilfiger - the bright red mac coat! Beige is getting boring people, have fun with colors this season and mix them with the classics.
Selena Gomez Nickelodeon's 2011 Kids Choice Awards vit klänning ler rosa läppar ögon
2. Selena Gomez överraksar oss med sitt val av mode nu för tiden, hon kommer alltid med nya och fräscha ideér inför Röda mattan och bär upp det helt perfekt. Vi älskar de här pastellfärgerna!
Alessandra Ambrosio jeansshorts hermes väska solglasögon
Bildbyrå: WENN.com
1. Att klä sig snyggt behöver inte vara komplicerat. Titta bara på Alessandra Ambrosio, hon bär enkla färger, enkla skärningar och det klassiska. Men det är perfekt sammansatt. En vinnande outfit, speciellt med den där tidiga snygga brännan!
Publicerad 12 Apr. 2011 15:31
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Victoria's Secret m.m.

22 Nov. 2019 12:34
2317

Victoria’ Secret lägger ner sin modevisning!

Victoria’s secret lägger ner sin tv-sända modevisning efter mängder med kritik genom åren.

19 Nov. 2019 17:23
2308

Bella Hadid trivdes inte som modell för Victoria’s secret!

Hon passar även på att hylla Rihanna.

+1
23 Aug. 2019 09:12
2002

Kate Uptons kritik mot Victoria’s Secret!

Modellen visar öppet sin kritik mot underklädesföretaget Victoria’s Secret.

+1
20 Mars 2019 08:34
1490

Modellen pekas ut som Joel Kinnamans nya flickvän!

Efter skilsmässan från Cleo Wattenström kopplas Joel Kinnaman ihop med modellen Kelly Gale.