Nu satsar Eva Longoria på politik - vill bli borgmästare i Texas!

eva longoria politik borgmästare texas
Bildbyrå: WENN.com
Eva Longoria är beredd att lämna sin skådespelarkarriär bakom sig för att satsa på politik. Den före detta "Desperate Housewives"-stjärnan vill ta sitt politiska engagemang till en ny nivå och fokusera mer helhjärtat på sin politiska karriär framöver. Hennes första mål att bli borgmästare i Texas.

"Eva vill börja med något litet, kanske i ett stadsfullmäktige någonstans i Texas, eller som borgmästare i San Antonio eller Corpus Christi. Tvåårsplanen är att kandidera för senaten," berättar en källa till Female First. Eva ska ta tagit hjälp av sin vän George Clooney, som coachar henne i hur man ska ta för sig i Washington. "Hon vill bli tagen på allvar på den politiska scenen," lägger källan till.

Eva har alltid haft en stort politiskt intresse. Hon har länge varit involverad i demokraterna och var den ledande latinamerikanska supporten för president Barack Obama i september förra året.
Publicerad 10 Nov. 2013 18:30
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+7
8 Dec. 2018 14:13
826

Bildspecial - Eva Longoria trivs i mammarollen!

Sedan Skådespelerskan Eva Longoria , 43, fick sin son Santiago Enrique Bastón har hon varit flitig med att uppdatera sociala medier med bilder fårn mammalivet!
Det syns tydligt att stjärnan älskar sin nya roll som mamma och vi kan inte få nog av Santiago!

+9
4 Nov. 2018 14:39
1297

Bildspecial - Kändisbebisar födda 2018

Året är inte slut men vi har hittills har vi fått se några söta små Kändisbebisar!

+8
21 Okt. 2018 21:36
1127

Veckans Instagrambilder!