Veckans nio sämst klädda kändisar!

Det har varit ganska grått och tråkigt när det kommer till mode den här veckan. Många kändisar har kört på säkra kort och stilrena kläder på såväl galor och prisutdelningar som premiärer. Självklart finns det alltid några undantag som bekräftar regeln och även om vi uppskattar en moderisk lika mycket som vilken modeälskare som helst, finns det några riktiga katastrofer den här veckan. Ett exempel är den före detta modellen och numera skådespelerskan Freida Pinto som vanligtvis alltid får till det och självklart Lil Kim, som är känd för att ofta ha alldeles för mycket bling bling! Nu återstår bara frågan,vem är den värst klädda kändisen den här veckan? Ta en titt och se om du håller med!
9. När Mel B står på det här sättet ser hennes outfit ganska enkel och elegant ut, men tro oss när vi säger att så fort hon rör sig blev den superkorta toppen ännu kortare! Vi vill verkligen inte se så mycket av dina privata delar Mel! Ett par sexiga hotpants eller bara att klänningen skulle varit lite längre hade gjort en stor skillnad här!
8.British X Factor deltagaren Stacey Solome har nyligen genomgått lite utav en makeover så vi förstår att hon är ny när det kommer till mode och Röda mattan. Någon borde gett henne en stylist så att hon hade kunnat undvika att visa sig i det här ko-liknande mönstret!
7. Lil Kim måste vara överlycklig att läder och glitterdetaljer är trendiga just nu! Det passar perfekt ihop med hennes stil. Olyckligt nog har hon en dålig vana att få allt hon sätter på sig att se billigt ut, även om det är ett designermärke!
6. Freida Pinto drunknar i den där stora klänningen! Du kan verkligen inte se hennes fantastiska lilla figur och de där sömmarna är inte heller direkt smickrande. Det här är verkligen inte hennes bästa outfit!
5. Alla dessa mönster och texturer blir lite väl mycket på en så söt tjej som Estella Warren! Med ett ansikte och en kropp som hennes , vill du verkligen inte dra uppmärksamheten till illasittande kläder! Dessutom ser hennes hår fett och ovårdat ut, en total miss på Röda mattan!
4. Vintage behöver inte betyda gammalt och tråkigt. Den brittiska skådespelerskan Samantha Morton har verkligen fattat det här fel under hennes stora Hollywoodpremiär den här veckan.
3. Camilla Belle har haft toppar och dalar gällande outfits den senaste tiden. Även om skärningen på den här klänningen är ganska intressant och färgen passar verkligen hennes hudton, så är tyget totalt oförlåtligt! Det ser ut som en fågel har fastnat utanpå hennes klänning!
2. Nej, Madeline Zima var inte på en Julfest. Detta är vad hon hade på sig på BAFTA galan i London denna veckan. Det kanske var någon som sa åt henne att det var tema på festen. Om inte, finns det inget som ursäktar den här klädseln!
Bildbyrå: WENN.com
1.Lady Gaga´s kläder måste numera komma med en varningslapp "Pröva inte detta hemma!" Även om underkläder syntes som ytterkläder på Catwalken under till exempel Marc Jacobs senaste visning under Fashion Week, betyder inte detta att det är okej för en gala! Dessutom är det inte snyggt att gömma sig bakom en spets-mask! Tyvärr Lady Gaga, vi gillar inte alls det här!
Publicerad 8 Nov. 2009 21:00
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Röda mattan m.m.

+9
17 Sep. 21:31
490

Bildspecial - Netflix premiär av TALL GIRL!

+1
12 Sep. 09:34
1182

The Weeknds nya look efter uppbrottet med Bella Hadid!

Nu visar The Weeknd han upp sin förändring.