H&M

1947
Stockholm, Sverige
Karl-Johan Persson (Styrelseordförande), Rolf Eriksen (VD)
Hennes & Mauritz, ofta förkortat till H&M, är en världskänd svensk butikskedja för kläder som idag är världens största. Företaget har över 1700 butiker i 34 olika länder och har omkring 73 000 anställda. Affärsidén bygger på "mode och kvalitet till bästa pris" och erbjuder ett stort utbud för alla åldrar, både män och kvinnor. H&M startades av Erling Persson i Västerås, Sverige, år 1947 men kläderna var då enbart tillgängliga för kvinnor. Kedjan växte däremot rekordsnabbt och har de senaste åren uppmärksammats för sina samarbeten med kända designers som Karl Lagerfeld, Victor&Rolf, Stella McCartney och Roberto Cavalli, t.o.m. sångerskan Madonna!
RSS feed med H&M
H&M
100
732

Supporters: Miley Cyrus / Matthew Williamson / Kim KardashianSenaste nytt

Missy Elliotts dramatiska viktminskning!

16:58 den 20 oktober 2014
Det är kanske svårt att tro det men det här är en nytagen bild på rapparen Missy Elliott som hon la upp på Twitter efter Alexander Wang x H&...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Senaste nytt

Modevisning: Alexander Wang for H&M

18:59 den 17 oktober 2014
Kommentera Kommentarer: 2
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Miranda Kerr blir H&M:s nya frontfigur!

08:23 den 6 februari 2014
Före detta Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr har blivit utvald att ersätta Gisele Bundchen i H&M:s vår- och sommarkampanj 2014. Den au...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0
Taggar: Miranda Kerr / H&M

Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:
Taggar: David Beckham / H&M

Kommentera Kommentarer: 3
Relaterade bildserier:
Taggar: Lady Gaga / H&M

Dyra i drift? Stjärnorna som unnar sig riktigt dyr lyxshopping!

21:21 den 29 augusti 2013
Selma Blair har köpt något litet från Marc Jacobs. Rita Ora älskar att bära Prada. Ashley Tisdale syns ofta på Intermix. Bara det bästa är gott nog för Mel B, såsom Chanel. Emma Roberts shoppar gärna på Barney's New York.
Medan vi övriga brukar handla kläder i butiker som H&M och Gina Tricot, brukar superstjärnorna oftast gå loss hos de mest exklusiva designermärkena. Kourtney Kardashian älskar att handla nya ting hos Hermès och Ashley Tisdale är stamkund hos Intermix. Klicka på bilderna och spana in stjärnornas svindyra shopping!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: