Hångel

RSS feed med Hångel
29
209Oj då!

Lekte bara Drew Barrymore med Ed Westwick?

08:33 den 3 oktober 2008
Lekte bara Drew Barrymore med Ed Westwick?
Vilken player!
Drew Barrymore såg riktigt glad och avslappnad ut när hon lämnade skönhetssalongen Kinara i West Hollywood. För en vecka sedan sågs Drew hångla upp snyggingen Ed Westwick, vid två olika tillfällen! Men nu verkade det som det bara var ett skämt. Enligt en nära vän till skådespelerskan är hon mer seriös med en annan flört i 20-årsåldern. Glädjande nyheter för oss, det betyder att Gossip Girls hetaste kille är ute på marknaden igen!
Kommentera Kommentarer: 23
Relaterade bildserier:

Vilken Casanova

Gifta Ben Stiller kysser en annan kvinna!

21:24 den 20 augusti 2008
Romantsikt!
Coola byxor! Inte särskilt coola byxor..
Direkt efter att ha kommit tillbaka från röda mattan för filmen Tropic Thunder har Ben Stiller börjat spela in nästa projekt. Ben och Amy Adams spelade in en romantisk scen utanför naturhistoriska museet i New York till filmen Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian. Men det är sådant skådespelarnas fruar får stå ut med!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier:

Exklusivt

Har John Mayer och Jennifer Aniston varit ett par i flera år?!

17:11 den 14 maj 2008
Har John Mayer och Jennifer Aniston varit ett par i flera år?!
Kul för Jennifer att ha någon ny i sitt liv! Ja du John, har du och Jennifer träffats mer än vi tror?
John Mayer och Jennifer Aniston lämnade igår Mandarin Oriental Hotel i Miami efter en romantisk weekend i Floridas huvudstad. Paret har bara tagit det lugnt, badat och ätit och fångats på bild flera gånger när de hållit händer eller myst i poolen och nu har skvallerpressen börjat ana oråd. Varken John eller Jennifer har varit särskilt öppna med deras tidigare förhållanden och har ofta döljt ansiktet eller undvikit frågor om sina kärleksliv. Med tanke på detta ryktas det nu om att paret kanske träffats i flera år i smyg! Kan det vara så att de har varit ett par länge och nu äntligen känner sig redo att visa upp sin kärlek offentligt?!
Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier:

Romantiskt!

Heidi Montag får konkurrens av Adrienne Bailon!

23:01 den 10 maj 2008
Söt klänning med trendigt blommönster! Jo, ganska söta är dem allt! Vi gillar din lackväska Adrienne! Robert skojar lite med paparazzifotograferna!
Det verkar som om Spencer Pratt och Heidi Montag har fått lite konkurrens! Förlovade kändisparet Robert Kardashian och Adrienne Bailon var och shoppade på Lisa Klein i Malibu häromdagen och stannade flera gånger för att posera framför kamerorna! Kanske har de lärt sig ett och annat från Spencer och Heidi som är experter på att hitta paparazzifotografer som de kan visa upp sig för! Ett plus får Adrienne dock för sin färgglada långklänning och paret är ju onekligen ganska söta ihop. Vi tror dock att det är bättre att inte vara för öppna med sitt förhållande i Hollywood, tänk på hur det gick för Jennifer Lopez och Ben Affleck till exempel!
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Rihanna och Chris Brown kysser varandra öppet!

10:00 den 9 maj 2008
Rihanna och Chris Brown kysser varandra öppet!
Nu kan du sluta smyga med ditt förhållande Ri-Ri! Vilket snyggt par eller hur?
Chris Brown och good girl gone bad Rihanna sågs igår på snabbmatskedjan KFC där de stod och kysstes öppet trots att det stod en hel drös med fotografer utanför och tog kort på dem! Efter att ha avfärdat rykten om ett förhållande i flera månader berättade Rihanna nyligen i Elle att hon och Chris är "väldigt nära varandra nu" och igår bestämde sig alltså paret för att visa sin kärlek öppet! Inte för att vi inte redan visste det! Detta enligt TMZ.
Kommentera Kommentarer: 36
Relaterade bildserier:

Exklusivt

Madonna blir full på scen?!

14:38 den 7 maj 2008
Madonna blir full på scen?!
Inga dåliga muskler! Nämen! Nej, du får inget! Madonna kanske saknar Britney? Akta så du inte ramlar ner Madge!
Madonna är ju inte den som sparar på krutet när hon uppträder och det gjorde hon inte heller igår i Paris! Madonna visade upp sina jättemuskler i en svart spetsbody och gympabyxor och hann med både att halsa champagne direkt ur flaskan och hångla med en av hennes bakgrundsdansare innan konserten var slut! Dessutom dansade hon på sin tron och hängde från scendekoren och vi kan bara anta att publiken verkligen uppskattade Madonnas energiska uppträdande! Hon må vara lite äldre nu men hon vet minsann fortfarande hur man underhåller en publik!
Se en video från konserten här!
Kommentera Kommentarer: 17
Relaterade bildserier: