Hans Wiklund

17 september 1964, Stockholm, Sverige
50 år

Kroppen
Emma Wiklund
Hans Wiklund är en svensk journalist, programledare och filmkritiker. Han hade ett eget program på Canal+ som hete "Go C". Hans Wiklund är gift med modellen Emma Wiklund.
RSS feed med Hans Wiklund
Hans Wiklund bilder och skvaller | Allt om Hans Wiklund!
8
30


Röda mattan

Kändisarna vimlade på premiären av filmen Hundraåringen!

09:02 den 17 december 2013
Kändisarna vimlade på premiären av filmen Hundraåringen!
Kim Cesarion. Felix Herngren med familj. Robert Gustafsson. Ola Rapace. Måns Herngren. Rachel Mohlin. David Hellenius. Kristoffer Ahlbom. Mia Skäringer med sin mamma. Lyxfällans Patrick Grimlund med sin gravida fru Sara Goldensohn. Hannah Graaf. Hans Wiklund med sin dotter. Linda Lindorff och hennes sällskap matchade sina klänningar. Ernst Billgren. Martin Björk. Eva Röse med sällskap. Det riktigt sken om Martina Bonnier. Författarinnan Denise Rudberg. Kocken Melker Andersson var filmsugen. Peter Dalle med dotter. Anne Lundberg. Lasse Berghagen ville inte se in i kameran. Malin Cederbladh, känd som Ove Sundbergs fru Anette i Solsidan. Peter Jihde smilade upp sig. Johan Rheborg. Sofia Wistam i glitterförpackning. Jan Guillou. Anna Brolin. Kristian Luuk tog med mamma på biopremiär. Börje Salming med sina döttrar. Jonas Gardell. Stilpolisen Daniel Lindström.
I går var det dags för galapremiären av filmen Hundraåringen, Felix Herngrens filmatisering av succéboken vid samma namn med Robert Gustafsson i huvudrollen. En hel del kända namn lockades för en runda på röda mattan, följt av premiärvisningen i biomörkret. Klicka på bilderna och se vilka som var där!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!

14:39 den 8 mars 2013
I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!
Sanna Lundell och Ann Söderlund var sugna på Alex Schulman. Felix Herngren tog med frun Clara på röda mattan. Nanne Grönvall smilade stort framför kamerorna. Rockige Kicken syns mycket oftare på röda mattan än på scener runtom i Sverige. Gry Forsell med sällskap hade blommor med sig till Alex. Josefine Sundström. Hans Wiklund, Emma Wiklund och festfixaren Micael Bindefeld hade riktigt kul ihop. Anders Timell och flickvännen Emma matchade frillorna. Självklart var Renée Nyberg och David Hellenius på plats - paret med mest äktenskapstycke i hela Sverige! Lina Hedlund tog med sig ormskinnsbrallor och en vän på röda mattan. Alex kompis Sigge Eklund har varit med och producerat föreställningen. Här syns han med sin familj. Rikard Wolff. Jonas Gardell var strålande glad kvällen till ära. Alex bror Calle Schulman och Michael Nyqvist hittade varandra i minglet. Jessica Almenäs körde på ett säkert kort och gick på fest i den lilla svarta. Amanda Schulman var stolt över makens insats. Här med systern Hannah Widell. Cimon Lundberg poserade som alltid på röda mattan. Färgstarka Elsa Billgren bjöd på ett leende. Martin Melin och frugan Camilla Läckberg lämnade vardagslivet hemma för lite torsdagskalas.
I går hade Alex Schulmans monolog "Älska Mig" premiär på Maximteatern i Stockholm. Evenemanget lockade många nyfikna kändisar, och självklart har vi spanat in hur det såg ut på röda matta. Klicka på bilderna och se alla från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Senaste nytt

Publiken hånskrattar åt Noomi Rapaces nya film!

08:10 den 10 september 2012
Noomi kämpar på i Hollywood trots att senaste filmen sågas av publiken.
"Passion" heter Noomi Rapaces nya film som gick upp på Venedigs filmfestival i helgen. "Folk hånskrattade åt den" säger filmkritikern Hans Wiklund ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0
Taggar: Heta nyheter / RIXFM

Kändistätt på premiären av Tintin!

18:24 den 25 oktober 2011
Bloggerskan Elsa Billgren var på plats, vilka snygga klackar!
Hans Wiklund. TV hallåan Anders Östman. Skådisen Sanna Ekman var där. Folkkära Sussie Eriksson. Nassim Al Fakir var också där, färgglad och på topphumör! Patrick Grimlund från lyxfällan! Sofia Wistam var ovanligt chic! Vackra Agneta Sjödin var på plats med en väninna för att se Tintins nya äventyr! Rafael Edholm.
Igår var det premiär för Steven Speilbergs nya film Tintin- Enhörningens hemlighet på Park. Vi älskar serieböckerna om Tintin, och det verkar som att många andra gör det också! Det var väldigt kändistätt på röda mattan till biografen igårkväll, i vimlet såg vi bland andra Sofia Wistam i en trendig outfit! Vi gillar! Coola Elsa Billgren var också där, och Nassim Al Fakir bland andra. Efter visningen har vi hört en massa bra, animationen ska vara grym och den har fått bra betyg av kritikerna! Är du också ett Tintin-fan? Ska du se den?

Klicka på bilderna för att se mer från premiären av Tintin, och kolla in trailern!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Vad har Big Brother-Gurkan, Thomas Ravelli och A-Teens-Sara Lumholdt gemensamt?

12:13 den 19 juli 2011
Vad har Big Brother-Gurkan, Thomas Ravelli och A-Teens-Sara Lumholdt gemensamt?
Hans Wiklund! Katrin Zytomierska! Vi älskar Felix Herngren som kommentator! Sara Lumholdt! Thomas Ravelli!
De kommer alla medverka i Kanal 5:s nya underhållningsprogram “Sommarspelen” som kommer att sändas i höst! Det nya programmet ska bli som en versio...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Anna Anka ångrar "Svenska Hollywoodfruar"!

09:56 den 11 maj 2010
Anna Anka ångrar "Svenska Hollywoodfruar"!
Vi får ju hoppas att Annas nya program ger en rättvis bild av henne, som hon nu påstår! Maria Montazami och de två nya lyzfruarna har fått ta över efter Anna Anka!
Den föredetta lyxfrun, Anna Anka, blev efter sin medverkan i "Svenska Hollywoodfruar" snabbt ett namn på allas läppar! I Sverige var hon nästintill okänd innan hennes premiär i tv-rutan och man kan verkligen säga att hon tog sitt gamla hemland med storm! Men nu menar Anna att hon ångrar att hon tackade ja till programmet från första början!

Igår visades det näst sista avsnittet av säsong två av det populära tv-programmet och de tre nuvarande Hollywoodfruarna, Maria Montazami, Päivi Hacker och Lena Jolton, hade samlats för att intervjuas av Hans Wiklund. På plats fanns även Anna Anka som snabbt flikar in att TV har gett en falsk bild av henne. "Jag är inte glad att jag ställde upp. Jag fick en stämpel att jag var en bitch" säger hon. Samtidigt menar Anna att det var roligt att spela in programmen, men att det kostat henne hennes frihet! En liten snackis är att hennes aktuella program, "Anna Anka söker assistent", är till för att lyfta fram en helt annan bild av henne för svenska folket!

Ja, det var ju tråkigt att höra att Anna ångrar sin medverkan och vi får ju hoppas att hon snart får visa sitt rätta jag! (Källa: Expressen)
Kommentera Kommentarer: 11
Relaterade bildserier: