Heidi Klum och Tom Kaulitz tvingades böta på sin semester!

Instagram
Den 22 februari 2018 träffades modellen Heidi Klum ,46, och Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz, 29, genom en gemensam vän. Det var kärlek vid första ögonkastet och paret har varit oskiljaktiga sedan dess. Ett par månader efter det första mötet blev Heidi och Tom officiellt ett par och i december gick Tom ned på knä och friade, vilket Heidi avslöjade i ett inlägg på Twitter där hon visade den vackra förlovningsringen och skrev:
”Jag sa ja!”
Men paret har mött en del kritik då tom är 16 år yngre än Heidi, men detta har inte påverkat deras kärlek.

– Min pojkvän är flera år yngre än mig och många människor ställer frågor om det. Det är egentligen den enda gången som folk tycker att det är nödvändigt att påpeka min ålder. Annars tänker jag inte så mycket på det, sa hon i en intervju med InStyle i förra året.
Exakt ett år efter att de träffats, den 22 februari, gifte sig Heidi och Tom under en hemlig ceremoni i Beverly Hills.
För Heidi är det hennes tredje äktenskap. Hon har tidigare varit gift först med hårstylisten Ric Pipino, 58, och sedan världsstjärnan Seal, 56. Från de tidigare relationerna har hon fyra barn. Tom Kaulitz var i sin tur tidigare gift med Ria Sommerfeld, 37, som han skilde sig från strax innan han träffade Heidi.
Paret valde att gifta sig för en andra gång med en stor överdådig bröllopscermoni ombord på lyxyachten Christina O utanför den italienska ön Capri.
Efter att sitt andra bröllop på ett halvår valde makarna att stanna kvar på Capri. Dagar efter bröllopet besökte de turistattraktionen Grotta Azzuro (De blå grottorna på svenska) där det är strikt förbjudet att simma för att inte människor ska påverka och förstöra den känsliga och vackra marina undervattensmiljön.
Men simförbudet verkar Heidi och Tom helt ha struntat i och badade så gott de ville.
I ett officiellt uttalande till Radaronline skriver de:
”Igår kväll runt 17:30 åkte Heidi Klum och några vänner, de var runt 20 stycken, till de blå grottorna, där hon tog sig ett bad. Detta är förbjudet, vilket hon redan vis
Instagram
Instagram
Heidi Klum i De blå grottorna
Publicerad 19 Aug. 2019 15:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Heidi Klum m.m.

+4
18 Mars 11:16
2126

Kändisar som befinner sig i karantän!

Coronapandemin påverkar just nu hela världen och även våra kändisar uppmanas nu att stanna hemma. Några av dem har skrivit om det på sociala medier och uppmanar sina fans att också vara hemma tills spridningen minskat. Här är några av dem!

+9
26 Nov. 2019 20:31
1228

Bildspecial - AMA 2019 röda mattan

12 Juli 2019 09:23
1658

Heidi Klum och Tom Kaulitz har gift sig!

Paret förlovade sig i december.

+9
27 Apr. 2019 14:32
1
1222

Bildspecial - Våra hungriga kändisar!