Helena af Sandeberg

1 september 1971, Solna, Stockholm
42 år

Helena af Sandeberg är en svensk skådespelerska som har synts i många stora svenska filmer, exempelvis "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Hon har även synts till i flera populära tv-serier!
Skådis
RSS feed med Helena af Sandeberg
Helena af Sandeberg bilder och skvaller | Allt om Helena af Sandeberg!
3
4


Röda mattan

Carolina Gynning riktigt strålade på galapremiären av Blondie!

14:09 den 21 november 2012
Carolina Gynning riktigt strålade på galapremiären av Blondie!
Alexandra Dahlström, Marie Göranzon, Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning spelar familj i filmen! Helena Af Sandeberg med sällskap. Alexandra Dahlström och Marie Göranzon vimlade i kapp. Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning. Alexandra Dahlström,  Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning. Olle Sarri till höger! Alexandra Dahlström Olle Sarri Carolina Gynning
I går strålade Carolina Gynning som aldrig förr på galapremiären av Blondie. Vackra kvinna! Folk tisslade och tasslade om att hon såg gravid ut, vilket vi tycker är ren katastrof - hon är ju superslimmad och snyggare än någonsin! Filmen har premiär den 23 november, och tills dess spanar vi in bilderna från premiären. Klicka bilderna för att se mer av våra glamourösa svenska stjärnor på röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Helena af Sandeberg är MQ:s nya ansikte!

14:51 den 20 maj 2010
Underbar klänning! Nu vill man bara slänga på sig en klänning och gå ut i sommarsolen!
För ett par veckor sedan publicerade vi ett par bilder på snygga Joel Kinnaman från MQs nya kampanj "Urban Look"! Nu är det dags för skådespelerskan Helena af Sandeberg att pryda klädföretagets damkampanj och visst gör hon det med bravur?! Kollektionen består av underbara, kvinnliga sommarplagg i sköna material så som söta draperade klänningar och kjolar! För att spana in kollektionen från MQ, klicka här!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Premiär

Michael Nyqvist stoltast på röda mattan!

17:42 den 15 september 2009
Michael Nyqvist stoltast på röda mattan!
Ulrika Nilsson Jan Björklund och Nyamko Sabuni med sällskap Cecilia Frode Per Holknekt Rebecka Hemse med Helena af Sandeberg Marika Lagerkrantz med sällskap Göran Hägglund Hans Wiklund Noomi Rapace med Ola Rapace Lennart Ekdal Rikard Hobert Jonas Gardell med sällskap Anders Glennmark David Batra med fru Lena Endre Tomas Bodström med sonen Charlotte Perelli med sällskap
Oj oj oj, Michael Nyqvist var stoltast av alla bakom den nya Stieg Larsson-filmen i Millenium-triologin "Flickan som lekte med elden". De kan vi förstå då filmen, som sin föregångare "Män som hatar kvinnor", var fantastiskt spännande. Kollegan Lena Endre strålade också som vanligt men det var lite svårare att locka fram ett leende ur Noomi Rapace.. men till sist kom det! Det verkade nästan som om hon var lika svårtflörtad som sin karaktär i filmen, Lisbeth Salander.

Kolla in Posh24 TV på plats:

DevoteTV & Posh24 from Devote on Vimeo.

Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier: