Helena af Sandeberg

1 september 1971, Solna, Stockholm
43 år

Helena af Sandeberg är en svensk skådespelerska som har synts i många stora svenska filmer, exempelvis "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Hon har även synts till i flera populära tv-serier!
Skådis
RSS feed med Helena af Sandeberg
Helena af Sandeberg bilder och skvaller | Allt om Helena af Sandeberg!
5
11


Röda mattan

Se kändisarna som vimlade på premiären av Flygplan 2!

13:15 den 25 augusti 2014
Se kändisarna som vimlade på premiären av Flygplan 2!
Tv4-profilen Marcus Oscarsson visade upp sitt breda leende. Gert Fylking tog med sig sina söner på röda mattan. Rockaren Jacob Samuel. Börje Salming med familj. Linda Lindorff och barnen var blond, blondare och blondast! Louise Hoffstens son var coolast i tokrutigt. Helena af Sandeberg med sin son. Camilla Henemark var på spexhumör. Anja Pärsson med familj. Katrin Zytomierska och sonen Ringo var på biohumör. Awa Santesson-Sey log glatt. Ellen Fjaestad. Kjell Bergqvist med familj. Josefin Sundberg poserade på barnens nivå. Tobbe Trollkarl, Tobias Blom, och barnen visade sina finaste leenden. Subitos Marita Hammervold och Daniel Lindroth såg till att allt flöt på. Markoolio vimlade glatt med sina barn. Sandra Dahlberg och sonen Vilmer - som snart ska bli storebror! Marcus Birro med hela familjen samlad. Magdalena Graaf var oförskämt cool. Kitty Jutbring väntar barn.
I går vad det dags för en storslagen galapremiär för barnfilmen Flygplan 2. Både stora som små vimlade på röda mattan, och självklart var Posh24 på plats för att spana in dem. Klicka på bilderna för att se allt från dagen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Röda mattan

Spana in bilderna från röda mattan på Guldknappen 2014!

11:05 den 24 augusti 2014
Kenza Zouiten
Isabella Löwengrip Linda Sundblad Miriam Bryant Linda Lindorff Angelica Blick Carolina Gynning Jonas Hallberg Malin Olsson Elsa Billgren Helena af Sandeberg
Igår var det dags för Damernas Värld att dela ut det prestigefulla modepriset Guldknappen till några utav landets främsta designers. Galan gick av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm och Sveriges modeelit var självklart på plats. Klicka på bilderna och kolla in vilka som var där!
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Carolina Gynning riktigt strålade på galapremiären av Blondie!

14:09 den 21 november 2012
Carolina Gynning riktigt strålade på galapremiären av Blondie!
Alexandra Dahlström, Marie Göranzon, Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning spelar familj i filmen! Helena Af Sandeberg med sällskap. Alexandra Dahlström och Marie Göranzon vimlade i kapp. Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning. Alexandra Dahlström,  Helena Af Sandeberg och Carolina Gynning. Olle Sarri till höger! Alexandra Dahlström Olle Sarri Carolina Gynning
I går strålade Carolina Gynning som aldrig förr på galapremiären av Blondie. Vackra kvinna! Folk tisslade och tasslade om att hon såg gravid ut, vilket vi tycker är ren katastrof - hon är ju superslimmad och snyggare än någonsin! Filmen har premiär den 23 november, och tills dess spanar vi in bilderna från premiären. Klicka bilderna för att se mer av våra glamourösa svenska stjärnor på röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Helena af Sandeberg är MQ:s nya ansikte!

14:51 den 20 maj 2010
Underbar klänning! Nu vill man bara slänga på sig en klänning och gå ut i sommarsolen!
För ett par veckor sedan publicerade vi ett par bilder på snygga Joel Kinnaman från MQs nya kampanj "Urban Look"! Nu är det dags för skådespelerskan Helena af Sandeberg att pryda klädföretagets damkampanj och visst gör hon det med bravur?! Kollektionen består av underbara, kvinnliga sommarplagg i sköna material så som söta draperade klänningar och kjolar! För att spana in kollektionen från MQ, klicka här!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Premiär

Michael Nyqvist stoltast på röda mattan!

17:42 den 15 september 2009
Michael Nyqvist stoltast på röda mattan!
Ulrika Nilsson Jan Björklund och Nyamko Sabuni med sällskap Cecilia Frode Per Holknekt Rebecka Hemse med Helena af Sandeberg Marika Lagerkrantz med sällskap Göran Hägglund Hans Wiklund Noomi Rapace med Ola Rapace Lennart Ekdal Rikard Hobert Jonas Gardell med sällskap Anders Glennmark David Batra med fru Lena Endre Tomas Bodström med sonen Charlotte Perelli med sällskap
Oj oj oj, Michael Nyqvist var stoltast av alla bakom den nya Stieg Larsson-filmen i Millenium-triologin "Flickan som lekte med elden". De kan vi förstå då filmen, som sin föregångare "Män som hatar kvinnor", var fantastiskt spännande. Kollegan Lena Endre strålade också som vanligt men det var lite svårare att locka fram ett leende ur Noomi Rapace.. men till sist kom det! Det verkade nästan som om hon var lika svårtflörtad som sin karaktär i filmen, Lisbeth Salander.

Kolla in Posh24 TV på plats:

DevoteTV & Posh24 from Devote on Vimeo.

Kommentera Kommentarer: 4
Relaterade bildserier: