Paris Hiltons smutsiga små hemligheter!

Tror du att du skulle kunna bli anställd med en miljonlön om din resumé uppgav att du hade varit i fängelse, släppt ett sexband och blivit stämd ett flertal gånger för att du inte uppehöll dina kontrakt? Om ditt namn är Paris Hilton så går det säkert! Vi har alltid varit förundrade över hur arvtagerskan till den lyxiga hotellkedjan Hilton blev känd över en natt, och hur hon sedan lyckades eskalera en enda skandal till en säker A-list status i nöjesbranschen. Hon är känd för att vara känd och hundratusentals flickor vill vara henne, men varför? Hon har ju inte direkt den snyggaste resumén! Vi har tittat närmare i Paris vilda förflutna och om någon är värd titeln som "den ultimata festdrottningen" så är det henne!

Klicka på bilderna nedan och bered er på att bli chockade, men kom ihåg att inte försöka er på er detta hemma tjejer!
Paris Hilton
Paris klassiska look har inspirerat tjejer världen över, på gott och på ont! Den rosa sminkningen, platinablonda håret och lösögonfransarna har hon gjort till sin signaturlook, och inte att glömma den viktigaste accessoaren av alla för den ultimata Parislooken, en uppklädd chihuahua!
Paris Hilton
I början av 2000 var Paris redan ett societetslejon i New Yorks festscen. Arvtagerskan hamnade i flera av New Yorks skvallertidningar på grund av hennes vilda festande och seriedejtande, men det var inte förens år 2003 som hon blev känd världen över.
Paris Hilton
I början av 2000 var Paris redan ett societetslejon i New Yorks festscen. Arvtagerskan hamnade i flera av New Yorks skvallertidningar på grund av hennes vilda festande och seriedejtande, men det var inte förens år 2003 som hon blev känd världen över.
Paris Hilton sexband
Det hela började med ett sexband. År 2000 hade Paris ett förhållande med Shannon Dorethys exmake, Rick Solomon och under tiden spelade de in ett sexband. Efter att de gjort slut sålde Rick bandet år 2003, något som vände upp och ner på Paris liv och gjorde henne känd världen över.
Rick Solomon
Rick Solomon, mannen som gjorde Paris Hilton känd!
Paris Hilton Maxim omslag
Ett år efter att hennes sexband släppts följde Paris upp skandalen med att posa på omslaget av den tyska Maxim år 2004.
Joe Francis
I början av 2004 dejtade Paris "Girls Gone Wild"-skaparen Joe Francis, och under tiden filmade det en hel del vågsamma videos tillsammans, som hon skulle komma att ångra men mer om det senare!
Backstreet boy Nick Carter & Paris Hilton
Under 2004 dejtade hon Backstreet Boy-medlemmen Nick Carter, men förhållandet gick i kras år 2005 då hon var otrogen mot honom med Chad Micheal Murrey vid inspelningen av skräckfilmen House of Wax. Ett par veckor efter att de gjort slut cirkulerade bilder av en blåslagen Paris i media och hon avfärdade bilderna som ett resultat av Nicks vredesproblem.
Chad Michael Murray & Sophia Bush
Chads affär med Paris tog död på hans förlovning med hans flickvän sedan länge, Sophia Bush.
Paris Latsis & Paris Hilton
År 2005 fick Paris upp ögonen för greker! Den första var fraktarvtagaren Paris Latsis som hon var förlovad med i fem månader.
Stavros Niarchos III & Paris Hilton
Hennes grekiska romans nummer två började ett par veckor efter att hennes förlovning tagit slut. Hennes nya kärleksintresse var också han en grekisk fraktarvtagare och hette Stavros Niarchos III. Stavros Niarchos började dejta Paris då han fortfarande var tillsammans med Mary-Kate Olsen, och så hade arvtagerskan stulit ännu en man!
Mary-Kate Olsen & Stavros Niarchos
Den amerikanska W magazine citerade Mary-Kate när hon talade ut om uppbrytningen: "Det är ett sårande och smärtsamt ämne. Jag hade i princip varit med honom hela mitt liv, så det här är en svår tid för mig."
Paris Hilton bil
Paris och bilar verkar inte riktigt gå ihop. Hon har svårt att hålla sig nykter när hon kliver i dem och hon visar hon alltid lite för mycket när hon kliver ur dem igen!
Paris Hilton polisfoto
I september 2006 blev Paris arresterad för bilkörning under alkoholpåverkan vilket resulterade i ett indraget körkort, böter på $1500 och 36 månader av skyddstillsyn.
Paris Hilton polisfoto
I Januari 2007 stannades hon av polisen eftersom hon körde indraget körkort och signerat dokument som där hon erkände att hon inte var tillåten att köra. En månad senare haffades hon återigen eftersom hon körde 70mph i en 35mph zon, igen med ett indraget körkort och hon hade heller inte sina strålkastare på även fast det var mörkt ute.Åklagarna sa att hon hade brutit reglerna av hennes skyddstillsyn och var därför given ett 45 dagar långt fängelsestraff vilket hon påbörjade den 5:e Juni, två dagar efter att hon gick på MTV Movie Awards röda matta.
Paris Hilton fängelsedräkt madame tussauds
Madame Tussauds klädde deras Parisdocka i en fängelsedräkt under tiden hon var fängslad!
Paris Hilton fans protesterar mot hennes fängelsestraff
Paris fans protesterade för att hon skulle släppas!
Paris Hilton naken i en jacuzzi
Kort efter att hon släppts från fängelset år 2007 så lanserades en hemsida vid namn Parisexposed där man för $40 kunde bli medlem och ta del av Paris privata videos och foton. I klippen tog tog hon bl.a droger och klädde av sig. Denna video av en Naken Paris i badet filmades av hennes expojkvän och "Girls gone Wild"-skaparen Joe Francis filmade år 2004.
Eglantina Zingg
Det fanns flera videos och foton där Paris engagerade sig sexuellt med olika tjejer som playmaten Nicole Lenz och Eglantina Zingg som ni ser på bilden här.
Mischa Barton & Cisco Adler
Mischa Barton pojkvän Cisco Adler var med i mycket av det läckta materialet, vilket fick dem att bryta upp.
Benji Madden & Paris Hilton
2008 blev Paris tillsammans med Benji Madden. Hon sa att hon inte kunde hjälpa att bli kär i honom eftersom de spenderat så mycket tid tillsammans med Joel Madden nyfödda dotter Harlow. Joel är Benjis bror och Harlows mamma, Nicole Richie en av Paris nära vänner.
Benji Madden Sophie Monk
Benji var däremot fortfarande med modellen Sophie Monk när hans lilla romans med Paris tog fart... Paris måste hålla ett rekord i att bryta upp Kändispar!
Doug Reinhardt & Paris Hilton
2009 började hon dejta #the_hills-stjärnan Doug Reinhardt. Hon dumpade honom dock kort därefter när hon insåg att han bara använde henne för hennes kändisskap.
Paris Hilton röker cigarett
Sommaren 2010 var Paris arresterad två gånger i Europa för att ha rökt något mer än bara cigaretter, nämligen cannabis!
Cy Waits
Paris kom inte hem tomhänt från sin semester. Hon hittade en sommarflört i Cy Waits som var en nattklubbsmogul och manager av hotellet WYNN Resorts nattklubb i Las Vegas, nyckelordet är "var"... Cy och Paris var båda nyligen arresterade för innehav av kokain och bilkörning under åverkan, som resultat förlade Cy sitt jobb och paret riskerar nu upp till 4 år i fängelse, ouch!
Paris Hilton
Bildbyrå: WENN.com
Så tror du att du skulle kunna få ett jobb med denna resumé? Eller är det bara vår kära Paris som kommer undan med ett sådant gräsligt förflutet? Hur som helst så älskar vi henne fortfarande!
Publicerad 3 Okt. 2010 14:08
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer MTV Movie Awards m.m.

+1
11 Apr. 2018 10:05
4
4645

Tristan Thompson otrogen mot Khole Kardashian!

Se videon här!

+1
9 Juni 2017 09:11
1845

Samir och Sigrid kysser varandra

12 Apr. 2017 10:00
2210

Orlando Bloom berättar om den berömda nakenbilden!

Därför satt han och paddlade Naken