Chockerande Kändisföräldrar! Och Du Trodde Att Dina Päron Var Galna!

Om du trodde att dina föräldrar är jobbiga och pinsamma, tänk bara på kändisar som Leighton Meester och Britney Spears och vad de var tvugna att gå igenom med sina föräldrar! Dessa stjärnors päron lät framgångarna stiga dem över huvudet och försökte sno strålkastarljuset från deras stackars barn!

Så nästa gång du blir arg på dina föräldrar, fråga dig själv om de någonsin har skrivit en bok och avslöjat för hela världen hur det var när du förlorade oskulden eller tog droger? Kanske har de snott pengar från dig för att skaffa hårförlängningar? Inte det? I så fall är du lyckligt lottad och borde ge dina föräldrar en stor kram!

Kolla in de galnaste föräldrarna i Hollywood!
Lindsay Lohan Dina Lohan, Ali lohan  nue-färad glittrig klänning svart klänning vit klänning
Lindsay Lohan växte upp i ett hem där hennes föräldrar bråkade konstant! Sen när hon blev äldre så försökte hennes mamma, Dina Lohan, utnyttja sin dotters kändisskap för att bli berömd själv. Och Lindsays pappa, Michael Lohan, är inte mycket bättre. Han har nämligen upprepade gånger skvallrat om sin dotters privatliv till media. Inte så konstigt att tjejen är ett vrak!
Sångerskan Britney Spears lynne spears vit väska röd mönstrad väska beige tröja jeans svat munjacka
Förtroende är nyckeln i till alla förhållanden. Och vad gjorde Lynne Spears? Jo, hon skrev en bok där hon avslöjade dottern, Britney Spears, alla hemligheter! Inte okej Lynne, inte okej!
Leighton Meester svart tröja mikrofon
Leighton Meester föddes i ett fängelse och om det inte var tillräckligt så har hon precis stämt sin egen mamma! Varför? För att hennes mamma har använt pengar Leighton skickat till sin bror, Lexs, sjukhuskostnader, till botox, plastikoperationer och hårförlägningar!
Heather Locklear and Ava Sambora nude-färgat linne gröntsvart glittrigt randigt linne
Heather Locklear blev gripen under 2008 efter att ha kört under drogpåverkan. Tidigare samma år checkade hon in sig själv på rehab på grund av ångest och depression som lett till ett självmordsförsök. Hennes dotter, Ava, var bara 9 år när allt detta hände!
Alec Baldwin Ireland svart kostym
I ett röstmeddelande kallade Alec Baldwin sin 11-åriga dotter, Ireland, för "En oförskämd och tanklös liten gris!", och fortsatte med "Du har varken hjärna eller anständighet som en människa". Och anledningen till hans ilska? Ireland svarade inte när han ringde!
Frances Bean Cobain och Courtney Lovesvart skjorta och byxor vit silkesklänning med svarta små prickar
Bildbyrå: WENN.com
Frances Bean Cobain pappa, Kurt Cobain tog livet av sig när hon bara var 2 år gammal. Kvar att ta hand om Frances var hennes galna mamma, Courtney Love. En mamma som då var svårt drogberoende och befann sig i rättsliga problem. Stackars Frances Bean!
Publicerad 3 Aug. 2011 18:09
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar

+7
1 Jan. 12:42
1950

Kändisar som fått barn 2019!

5 Dec. 2019 15:32
628

Alla artister till Lollapalooza 2020!

Under juni månad nästa år är det dags för festivalen Lollapalooza i Stockholm mellan 26 -28 juni!

4 Dec. 2019 17:21
399

ASAP Rocky vill spela på Kronobergshäktet!

Han har skickat in en formel begäran via sitt ombud till kriminalvården.

19 Nov. 2019 11:34
692

ASAP Rockys present till Sverige!

Stjärnan vill sänka kläder till de intagna på Kronobergshäktet.

+6
13 Okt. 2019 20:34
1
980

Bildspecial - 5th Annual Baby Ball!