Kändisar som befinner sig i karantän!

WENN.com
Ariana Grande

Ariana Grande är en av de kändisar som har gått ut hårdast på Twitter om vikten av att ta coronaviruset på allvar och uppmanar även alla sina fans att stanna hemma, även att hon förstår att alla inte har ekonomisk möjlighet att göra det.

”Jag vill inte vara respektlös mot någon som inte har privilegiet att ställa in jobb eller att stanna hemma från jobbet. Men det här är en nationell nödsituation och en global pandemi”, skriver hon i ett Twitter-inlägg.
WENN.com
Miley Cyrus

Även sångerskan Miley Cyrus befinner sig i hemkarantän och uppmana i ett inlägg på sitt Instagram-konto sina följare att visa omtanke och respekt mot andra i en kris som denna.

”Ingen behöver varenda soppa i affären. Ju mer vi bunkrar kommer varorna att bli dyra och svåra att få tag på, vilket gör att många kommer bli utan viktiga varor. Det här är en bra tid att öva på återhållsamhet. Det är otroligt svårt att göra smarta val när man har panik men tänk efter innan du följer rädslan och inte tar hänsyn till andra”, skriver hon bland annat
WENN.com
Joe Jonas och Sophie Turner


Sophie Turner, som ska vänta sitt första barn, delade en bild på sin Instastory där hon och maken Joe Jonas bär munskydd. Joe Jonas har också meddelat att The Jonas Brothers show som skulle ägt rum har ställts in.

”Vi har följt situationen och efter noga övervägningar och en ökande oro för våra fans, turnépersonal och vår familjs hälsa så har vi bestämt att ställa in vår Las Vegas-show mellan 1-18 april. Vi tog inte lätt på det här beslutet. Vi var så exalterade över möjligheten att dela med oss av en fantastisk show med er, men inget är viktigare än allas hälsa och säkerhet"
WENN.com
Heidi Klum och Tom Kaulitz

Heidi Klum berättade på Instagram att hon och hennes make har känt sig sjuka hela veckan och därför befinner sig i karantän ifrån varandra.

”Att distansera sig socialt är vad vi alla behöver göra just nu för att ta ansvar som medborgare i världen. Vi kämpar alla tillsammans och det är upp till oss att skydda våra nära, grannar och våra samhällen”, skrev hon bland annat.
WENN.com
Lady Gaga

Lady Gaga befinner sig just nu i hemkarantän med sina hundar i hemmet i Los Angeles, och uppmanar alla sina följare att göra likadant.

”Det är inte det lättaste för alla just nu men det snällaste/den mest hälsosamma grejen vi kan göra är att försätta oss själva i karantän och inte umgås med folk över 65 eller i stora grupper. Jag önskar att jag kunde träffa mina föräldrar just nu men det är mycket tryggare att inte göra det så att de inte blir sjuka om jag skulle ha det. Jag hänger hemma med mina hundar. Jag älskar er världen, vi kommer att komma igenom det här.
Publicerad 18 Mars 11:16
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+1
3 Apr. 14:21
1120

Leighton Meester är gravid!

Väntar sitt andra barn med Adam Brody.

3 Apr. 11:58
592

Bianca Ingrosso misstänker att hon har Corona.

Bianca misstänker att hon och pojkvännen Phillipe Cohen har smittats av coronaviruset.

2 Apr. 14:16
910

Detta tjänar Bianca Ingrosso mest pengar på!

På sin Youtube berättar Bianca vilket av hennes jobb som ger bäst betalt.

+1
2 Apr. 10:32
2061

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår!

Ariana är känd för sin höga hästsvans, men nu visar stjärnan upp hur hennes riktiga hår egentligen ser ut.

+1
1 Apr. 11:57
647

Kevin Hart ska bli pappa igen!

Stjärnan och hans fru Eniko Parrish väntar sitt andra barn.

+1
31 Mars 17:34
1371

Priyanka Chopra berättar om längtan efter barn!

Att ha en familj har alltid varit viktigt för stjärnan.

+1
31 Mars 14:21
989

Kenza kritiserar efter inlägg om ekonomisk kris!

Kenza ber följarna om hjälp under coronakrisen.

31 Mars 10:49
1376

Kim Kardashian hjälpte svensken ur fängelse!

Kim Kardashian West har på senaste tiden engagerat sig i att ge fångar i amerikanska fängelse benådning.

+1
24 Mars 15:00
1591

Selena Gomez antar utmaningen för att stoppa spridningen av Corona!

En av de viktigaste aspekterna för att stoppa spridningen av Corona är att tvätta händerna. 


+4
23 Mars 11:43
3812

Kändisar med Corona