Topplista: Bästa Filmparen Någonsin!

Älskar ni romantiska filmer lika mycket som vi gör? Vi vill alltid vara den där tjejen som möter drömprinsen och blir förälskad! Suck! De där filmparen är så fantastiska och de ger oss så höga förväntningar! Som de legendraiska scenerna från "När Harry Mötte Sally" eller "Titanic". Åh, vi vill uppleva sådana stunder i det verkliga livet!

Men vilka hade bäst kemi på bioduken? Vill ni veta våra topp 7? Kolla in vår lista på bästa filmpar genom tiderna!
Brad Pitt och Angelina Jolie
7. Brad Pitt och Angelina Jolie! Gnistorna flög inte bara mellan Brad och Angelinas karaktärer i "Mr & Mrs Smith" utan i verkliga livet också! För vem kommer någonsin glömma det faktum att Brad lämnade Jennifer Aniston för Miss Jolie?
Billy Crystal och Meg Ryan  filmen  När harry mötte sally
6. Billy Crystal och Meg Ryan! "När Harry Mötte Sally" är hysteriskt rolig! Ett perfekt exempel på när vänskap utvecklas till något mer!
Kate Hudson och Matthew McConaughey
5. Kate Hudson och Matthew McConaughey! De var fantastiska tillsammans i vår favoritkomedi, "Hur Man Förlorar En Kille På 10 Dagar"
Kristen Stewart och Robert Pattinson
4. Robert Pattinson och Kristen Stewart! Eller Edward och Bella, vem bryr sig? Vi älskar dem!
Olivia Newton-John. John Travolta
3. Olivia Newton-John och John Travolta! Grease är den ultimata tonårsfilmen! Liksom legendarisk! Vilket också är fallet för Sandy och Danny!
ryan gosling rachel mcadams the notebook
2. Ryan Gosling och Rachel McAdams! Okej, så The Notebook är helt underbar, Ryan är ursnygg och Rachel är supervacker! Trots att det inte höll för dem i verkligheten så är det ett grymt filmpar. Hur kan de inte komma med på den här listan? De skullle till och med vunnit om det inte vore för...
Leonardo DiCaprio och Kate Winslet
Bildbyrå: WENN.com
1. Leonardo DiCaprio och Kate Winslet! Allt vi behöver säga är Titanic! Den BÄSTA filmen NÅGONSIN! Det går inte att slå dem! Och vi var så glada när vi fick se detta grymma filmpar spela mot varandra igen i filmen "Revolutionary Road". Vi kan inte få nog av dessa två, när kommer deras nästa film ut? Vi vill ha mer!
Publicerad 3 Aug. 2011 22:04
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar

+9
4 Nov. 21:34
1230

Bildspecial - Så såg kändisarna ut på Halloween!

+2
3 Sep. 09:34
1334

Kevin Hart svårt skadad efter en bilolycka!

Stjärnan ska ha förts akut till sjukhuset efter en allvarlig bilolycka.