10 Hollywoodkändisar med förvånansvärt högt IQ

James Franco
WENN.com
Vi förknippar ofta skådisen James Franco med Seth Rogen och roller där han är hög. Men även om han har gjort en hel del dumroliga filmer så är han ett geni. Sajten Hollywood skriver att han har ett IQ på 130 och har en massa högskolepoäng. Vid universitetet UCLA tar den normala eleven ungefär 19 högskolepoäng per termin medan James tog hela 62 poäng. Ja det säger en del om att han är riktigt smart!
Lisa Kudrow
WENN.com
Vi älskar Lisa Kudrow då hon spelade Phoebe Buffay i serien Vänner, men uppenbarligen lurade hon oss alla, för hon är en riktigt smart brud. Hon sägs ha ett IQ på 154, med en kandidatexamen från Vassar College. Go girl!
David Duchovny
WENN.com
Det sägs att David Duchovny har ett IQ på 147! Han har tagit examen från Princeton University i engelsk litteratur och fått pris för sin poesi från "Academy of American Poets".
Natalie Portman
WENN.com
Natalie Portman skippade premiären till "Star Wars Episode I: The Phantom Menace" för att plugga till tentor. Hennes IQ är på 140. Hon har bl.a. pluggat psykologi, varit forskningsassistent på Harvard och hon kan fem språk flytande.
Shakira
WENN.com
Shakira är en av de mest framgångsrika kvinnorna i musikbranschen, mest känd för sin magdans och låtskrivning. Hon är flytande i engelska, spanska och portugisiska, men kan också franska, italienska, katalanska och arabiska. Hennes IQ rapporteras vara 140.
Jordana Brewster
WENN.com
"Furious 7"-stjärnan tar efter sin farfar som var lärare vid Yale University. Jordana Brewster gick själv på Yale och tog en examen i engelska där. Hennes IQ ryktas ligga mellan 120-130.
Matt Damon
WENN.com
Matt Damon har otroliga 160 i IQ. Han har läst på Harvard även om han inte fullgjorde sina studier.
Madonna
WENN.com
Inte helt överraskande är det att Madonna har ett IQ på 140. Hon har ändå lyckats hålla sin karriär på topp i över fyra årtionden!
Ashton Kutcher
WENN.com
Ashton Kutcher sägs ha IQ 160, samma som supersmarta Stephen Hawking!!!
Han har läst teknisk biokemi för att han sedan ville forska på hjärtproblem då hans tvillingbror Michael har det. Ashton lämnade sedan studierna för att bli modell.
James Woods
WENN.com
Med hela 180-184 i IQ blir James Woods geniförklarad, eller till och med extraordinärt geni!
Han har deltagit i MIT där hans ursprungsplan var att bli ögonkirurg. Men han lämnade studierna för att istället bli skådis och en genialisk sådan.
Publicerad 9 Dec. 2017 11:14
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+8
16 Maj 21:32
482

Bildspecial - Kändisar med sina motorcyklar!

23 Apr. 18:32
710

Nicolas Cages krävs på pengar!

Förra månaden skickade Nicolas Cage in en ansökan om annullering av äktenskapet med Erika Koike, efter fyra dagars äktenskap.

+1
21 Apr. 12:37
769

Se Lil Dickys stjärnspäckade musikvideo till Earth

Lil Dickys musikvideo till Earth är en episk sju minuters video fylld med några av de största namnen i Hollywood!
Allt för att öka människor medvetande om vår rådande klimatfråga!
Videon är ett samarbete med Leonardo DiCaprio och hans kamp för att skydda ekosystemet och djuren i världen.

De kändisar som syns i videon är inga mindre än Justin Bieber , Ariana Grande ,Halsey , Zac Brown , Brendon Uire, Haliee Stainfeld, Wiz Khalifa , Snoop Dogg , Kevin Hart , Adam Levine , Shawn Mendes, Charlie Puth, SIA, Miley Cyrus , Lil Jon, Rita Ora , Miguel, Katy Perry , Lil Yachty , Ed Sheeran , Meghan Trainor , Joel Embiid , Tory Lanez , Leonardo DiCaprio , John Legend , PSY , Bad Bunny, Kris Wu, Backstreet Boys och Lil Dicky själv!

Se videon här!

+9
19 Apr. 13:56
2250

Bildspecial - Kändisar på Coachella

Så här såg några av våra kändar ut på årets upplaga av festivalen Coachella 2019!