Jackie Ferm

9 september 1990, Sverige
23 år

Jackie Ferm blev känd när hon vann skandalsåpan Paradise Hotel år 2009. Hon är även dotter till brottslingen Lars-Inge Svartenbrandt. Jackie Ferm driver en blogg och har skrivit en självbiografi.
RSS feed med Jackie Ferm
Jackie Ferm bilder och skvaller | Allt om Jackie Ferm!
25
69


Senaste nytt

Jackie Ferm polisanmäler pappan: "Jag känner mig livrädd!"

08:01 den 16 april 2014
Mindre än ett dygn efter att Jackie Ferms pappa, Lars Ferm, tidigare Svartenbrandt, släppts från fängelse, har dottern polisanmält honom. "...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 3

Röda mattan

Bildspecial: Se allt från stjärnspäckade Finest Awards 2014!

08:51 den 13 mars 2014
Bildspecial: Se allt från stjärnspäckade Finest Awards 2014!
Paow tog sig till galan - trots att hon precis opererat brösten. Tess Merkel satsade på silver, trots att klädkoden var guld. Angelica Blick såg ut som en riktig gudinna i sin chiffongskapelse. Nyblivna mamman Dessie poserade glatt inför kamerorna. J.E.M. Ellen Bergströms väska hade kunnat misstas för att vara ett fjäderfä. Melodifestival-favoriten Linus Svenning var på plats. Bodil Bergström och Cecilia Kallin utgör hälften av bandet Timoteij. Grabbarna från De Vet Du glassade runt. Gravida Sanna Bråding tog på sig jobbet som kvällens konferencier. Mårten Nylén smilade upp sig tillsammans med sitt sällskap. Daniel Paris var glad och sprallig som alltid, här syns han tillsammans med Meral Tasbas. Pernilla Wahlgren kammade inte hem något pris, men var glad ändå. Jackie Ferm och pojkvännen Ola Brising, som snart släpper en bok tillsammans. Frank Andersson var en av många som satsat på en spray tan innan galan. Anna-Katarina Rydberg, känd från Paradise Hotel, med sällskap. Katerina Janouch klänning matchade hennes väns hår - undrar om det var genomtänkt? Daphne Leon poserade försiktigt. Viktor Frisk, som vann pris för bästa modeblogg, bekräftade att han och Aina Lesse är ett par. Grattis! Bianca Wahlgren-Ingrosso var dösnygg (som alltid!) och kammade hem ett pris under galan! Jasmine Kara. Ensamma mamman Johanna Toftby missar sällan ett tillfälle att mingla. Paradise Hotel-killarna Niklas Örn och Samir Badran. Samir, som hade solglasögon på sig inomhus större delen av kvällen, hade ett stort kamerateam med sig. Vi får se vad han hittar på härnäst! Kissie var brunast i lokalen! Dessie med vän. Paradise Hotel-vinnaren Aina Lesse var helt fantastiskt sminkad! Bianca Wahlgren Ingrosso. Kissie satsade på en cool byxdress i kontrast till alla andra galaklänningar.
I går gick årets omgång av Finest Awards av stapeln på Café Opera och Operaterrassen i Stockholm. Det blev en riktigt festlig tillställning som lockade större delen av Sveriges kändisar till röda mattan. Självklart var Posh24 på plats och spanade in stjärnorna - så klicka på bilderna för att se och läsa allt skvaller om kvällen!
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:

Senaste nytt

Avslöjat: Paradise Hotel-stjärnorna är barndomsvänner!

17:08 den 22 januari 2014
Jackie Ferm, 23, kammade hem segern i Paradise Hotel år 2009, och i år har programmet dragit igång igen. Nu berättar Jackie i sin blogg att ...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Senaste nytt

Jackie Ferm släpper självbiografi med pojkvännen!

08:34 den 4 december 2013
Paradise Hotel-vinnaren Jackie Ferm, 23 släpper en självbiografi tillsammans med pojkvännen Ola Brising. Boken handlar om hennes uppväxt, so...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Röda mattan

Spana in bloggarna som minglade på Blog Awards 2013!

09:20 den 20 september 2013
Kenzas svart minifodral var ju bara döläckert! Angelica Blick, som kammade hem pris för bästa modeblogg, körde också på helsvart. Sibel Redzep var gladare än vanligt. Jackie Ferm hade det trevlig i vimlet. Snygga Molly Sandén visade både upp sitt vänstra ben och innehållet i sin väska. Coola Paow blingade ansiktet dagen till ära. Ensamma mamman Johanna Toftby syntes i vimlet. Peter08 med sällskap. Egoina klädde också upp sig i helsvart. Michaela Forni. Vackra Linn Herbertsson.
I går var det dags för året Blog Awards, och de flesta inom bloggvärlden samlades på Astoria i Stockholm. Det var sjätte året i rad som Veckorevyn delade ut priser till de bästa i sina kategorier, och både nya och gamla ansikten från branschen fick ta emot prisstatyetterna. Klicka på bilderna och spana in bloggarna som var på plats!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

Svenska kändisarna spanade in Johnny Depps "The Lone Ranger"!

09:35 den 2 juli 2013
Daniel Nyhlén och Katerina Janouch poserade vant. Patrik Isaksson var på biohumör. Ellen Bergström sken som en sol bredvid sitt sällskap. Naim Josefi stod för kvällens högsta huvudbonad - stackars den som hamnade bakom honom i biosalongen! Robert Andersson, "Robinson-Robban", spexade hejvilt. Patrick Ekwall. Arne Weise är det fortfarande gott om krut i. Ensamma mamman Johanna Toftby och vännen Micaela Castellari. Martin Lidberg drog på smilbanden. Janet Leon och Andreas Carlsson - som tyckte det var soligt inomhus. Filippa Reinfeldt tog med sig familjen på biopremiär. Tina Leijonberg i blommigt. Shirley Clamp nosade lite på indianmodet. Lulu Carter med vän. Komikern Hasse Brontén hoppade klädkoden helt. Radioprataren Izabella Fröberg visade upp sin lårtatuering bredvid vännen Daniel Paris. Anna Benson var på gott humör. Sibel Redzep bjussade inte fotograferna på ett leende. Jackie Ferm intog röda mattan med manligt sällskap. Bengt Frithiofsson var glad. Sean Banan var speedad och gjorde karatesparkar på röda mattan.
Det var riktigt knökfullt inne på biografen Rigoletto i Stockholm i går när världspremiären av Johnny Depps senaste film The Lone Ranger ägde rum. Självklart var Posh24 på plats och spanade in svenska kändisar som var nyfikna på vilda västern-filmen, som enligt klädkoden dök upp både som cowboys och indianer på röda mattan. Klicka på bilderna och spana in minglet från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier: