Jamie Foxx har träffat kärleken igen!

Instagram
Sela Vave
Enligt rykten var det Katie Holmes, 40, som gjorde slut med Jamie Foxx, 51, för några månader sedan och det ska ha varit parets distansförhållande som var orsaken till att hon gjorde slut.
Holmes bor i New York större delen av året, samtidigt som Foxx har sin lyxvilla i Los Angeles.
Men nu ska Foxx ha hittat kärleken igen hos den 21-åriga yngre artisten Sela Vave- som är fyra år yngre än hans dotter, Corinne Foxx, 25.
Enligt källor till Page Six har Sela Vave nu flyttat in hos Jamie Foxx. I en Instagram Story bekräftar världsstjärnan att den unga artisten bosatt sig hos honom, men menar att det enbart är på grund av jobb.

– När jag träffade Ed Sheeran sov han på min soffa i sex veckor. Nick Cannon var 13 år, han brukade sova i mitt gamla hus. Alla kom hem till mig. Vi gjorde samma sak med henne, vi tog henne under våra vingar. Vi ville behandla henne på samma sätt och ge henne en chans, säger Jamie Foxx.

Paret har synts tillsammans sedan slutet av juni, skriver Daily Mail. Den 30 juni sågs Jamie Foxx och Sela Vave i varandras famn på en båt.

”Jag känner mig så tacksam till den här mannen! Tack så jättemycket, (Jamie Foxx, reds. anm), för allt du gör och för att du tror på mig”, skrev 21-åringen i ett inlägg på Instagram.

I juli medverkade paret i ett radioprogram tillsammans och hann även med en visit till Disneyland med nära och kära. Den 9 augusti publicerade Sela Vave en bild på Instagram som föreställde Jamie Foxx på en fest i exklusiva The Hamptons på den amerikanska östkusten – och i lördags lämnade paret en nattklubb i Los Angeles klockan två på morgonen.
Instagram
Sela Vave och Jamie Foxx
Publicerad 23 Aug. 17:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Jamie Foxx m.m.

Igår 13:21
250

Kanye West är världens bäst betalda hiphopartist!

Han har dragit in 150 miljoner dollar det senaste året.

19 Sep. 13:43
656

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
17 Sep. 09:42
2481

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2366

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2457

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1486

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2541

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”