Jason Statham

12 september 1972, London, England
42 år

Kelly Brook, Sophie Monk
Jason Statham är en engelsk skådespelande hunk som slog igenom med den första filmen han någonsin spelat in, Lock Stock & Two Smoking Barrel (gjord av Madonnas man Guy Ritchie). Gör gärna sina egna stunts. Är duktig på kampsport.
RSS feed med Jason Statham
Jason Statham bilder och skvaller | Allt om Jason Statham!
16
63


Senaste nytt

Björn Gustafsson - Näste svenska stjärna i Hollywood!

09:05 den 14 januari 2015
Det har varit relativt tyst om vår svenske komikerstjärna Björn Gustafsson, 28, den senaste tiden men det betyder inte att han hållit sig bo...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2

Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Alla hjärtans dag

I dag firar vi kärleken: Spana in Hollywoods 16 hetaste par!

09:49 den 14 februari 2014
Justin Theroux & Jennifer Aniston. Jennifer Garner & Ben Affleck. Ryan Reynolds & Blake Lively. Ellen DeGeneres & Portia de Rossi. Emma Stone & Andrew Garfield. Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham. Olivia Wilde & Jason Sudeikis. David Beckham & Victoria Beckham. Justin Timberlake & Jessica Biel. Kanye West & Kim Kardashian. Ashton Kutcher & Mila Kunis. (Bildkälla: Vanity Fair)
Katy Perry & John Mayer. Channing Tatum & Jenna Dewan. Mariah Carey & Nick Cannon. Beyonce & Jay-Z.
Glad alla hjärtans dag allesammans Vi älskar hur kärleken spirar denna underbara dag, och vi tänkte fira det med att sprida lite ytterligare. Vi har samlat ihop 16 kändispar som vi inte kan låta bli att älska. Vi älskar att de håller ihop genom vått och torrt, verkar så fina mot varandra, och sist men inte minst - att de verkar vara så otroligt kära i varandra. Klicka på bilderna och spana in allihop!
Kommentera Kommentarer: 7
Relaterade bildserier:
Taggar: Kändispar / Galleri

Senaste nytt

Jason Statham måste sluta festa annars förlorar han Rosie Huntington-Whiteley!

18:06 den 19 januari 2013
Bråket efter Golden Globes-galan var droppen som fick bägaren att rinna över för Rosie! Hon har fått nog av Jasons festande. Jason ska tydligen ha spenderat alldeles för mycket tid med vänner som har dåligt inflytande på honom
Uh-oh, verkar vara trubbel i paradiset! Rosie Huntington-Whiteley och Jason Statham verkar vara på god väg mot ett uppbrott efter att ha setts gräl...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 2
Taggar: Kändispar

Macho Macho Man! The Expendables 2 Premiär!

09:05 den 10 augusti 2012
Dolph Lundgren Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone, frugan Jennifer Flavin och döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet. Jean-Claude Van Damme med hustru Gladys Portugues. Arnold Schwarzenegger Scott Adkins Jean-Claude Van Damme Louise Thompson Hofit Golan Cheska Hull Jason Statham Mick Norcross Jean-Claude Van Damme and wife Gladys Portugues Mick Norcross Dolph Lundgren
Det blir nästan mer testosteron än vi klarar av när Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone OCH Jean-Claude Van Damme dyker upp på premiären av 'The Expendables 2' i London. Vill du se manliga män? Klicka på bilderna och kolla in de här grabbarna!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Gäsp! 11 stjärnor som spelar samma roller om och om igen!

23:08 den 30 juni 2012
Det vore intressant att se Bruce Willis prova på något annat än spöa upp folk i varenda film han gör! Hon är söt, sympatisk och en mästarinna på komedier men det skulle inte skada att ibland se Drew Barrymore våga sig på något annorlunda. Ben Stiller spelar ständigt medelmåttan som till slut blir filmens hjälte. Megan Fox är alltid den manliga huvudrollsinnehavarens sexiga och kaxiga flickvän. Jason Statham är alltid den tuffa killen som hamnar i trubbel. Kom igen Jason, dags att visa upp din mjuka sida kanske? Den söta, lite vimsiga och speciella flickvännen är en roll Zooey Deschanel är väl bekant med. Tittar du på en Hugh Grant-film kan du förvänta dig en kärlekskrank och rätt cyniskt karaktär. Will-Jag-är alltid-den-roliga-hjälten-med-problem-Smith. Vi älskar dig Michelle Rodriguez men allvarligt talat, dags att göra något annat än den tuffa tjejen som dör i slutet... Måste vi verkligen förklara varför Adam Sandler är med på den här listan? Förklarar inte filmer som Happy Gilmore, The Waterboy, Jack and Jill och Grown Ups det mesta?
Varje år kommer de med en ny film men redan innan filmen nått biograferna vet vi vad vi kan förvänta oss. Yes, vi pratar om de skådespelare i Hollywood som, till skillnad från Sean Penn, Brad Pitt och Kate Winslet, alltid spelar samma typ av roll, om och om igen. Det enda som förändras är karaktärens namn och filmens titel. Klicka på bilderna för att kolla in kändisar som Drew Barrymore och Will Smith som sällan tar steget utanför det bekväma och välkända.
Kommentera Kommentarer: 15
Relaterade bildserier: