Därför gjorde Jennifer Lopez slut med pojkvännen Casper Smart!

Casper Smart Jennifer Lopez
WENN.com
Jennifer Lopez och Casper Smart har länge pendlat mellan att vara tillsammans till att göra slut och frågan om deras separation inte kommer att vara för gott den här gången.

En källa till People säger att anledningen till att Jennifer Lopez nu har dumpat Casper igen är för att hon kom på honom med att vara otrogen (det är inte första gången) och att hon kastade ut honom direkt efter det.

Casper Smart har sedan dess bönat och bett om att få en till chans – han säger att han har förändrats och är en ny man, men samtidigt har han lagt upp videos där han hänger med väldigt lättklädda dansare, och det låter inte som en man som har förändrats tillägger källan.
Publicerad 18 Okt. 2016 08:19
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Jennifer Lopez

30 Sep. 12:43
942

Jennifer Lopez och Shakira ska uppträda på Super Bowl!

”Jag kan inte vänta på att få visa vad vi tjejer kan göra på världens största scen”, säger Jennifer Lopez i ett pressmeddelande från NFL.

17 Juli 18:54
1530

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

+8
30 Mars 13:43
902

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar

+5
13 Mars 18:43
1860

Jennifer Lopez delar bilder från förlovningen!

Nu får fansen se hur romantiskt frieriet verkligen var!

+2
11 Mars 08:34
846

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez är förlovade!

I helgen gick Alex Rodriguez ner på ett knä och frågade den stora frågan.