Jennifer Lopez beskriver sin drömkille och nya dejtingtaktik!

jennifer lopez drömkille dejting
Bildbyrå: WENN.com
Jennifer Lopez är för närvarande singel efter uppbrottet från Casper Smart i somras. Även om den 44-åriga stjärnan inte känner behovet att rusa in i ett nytt förhållande, så är hon öppen för kärleken.

För Hollywood Life berättar Lopez att hon har en annan dejtingtaktik och att sättet hon ser på sig själv har förändrats sedan det senaste förhållandet tog slut. "Jag ser redan på mig själv ur ett annat perspektiv" När jag träffar någon jag attraheras av eller har kemi med, så kommer jag att ta min tid för att veta säkert att det är den rätta. Och att de är hela. Jag ska vara säker på att jag är hel först. Sen kan vi ge varandra lycka," säger hon.

Hon beskriver också sin drömkille som "stöttande, kärvänlig, omhändertagande och ärlig." Jennifer och Casper gjorde slut i juni efter tre år tillsammans.
Publicerad 23 Nov. 2014 00:30
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Jennifer Lopez

30 Sep. 12:43
942

Jennifer Lopez och Shakira ska uppträda på Super Bowl!

”Jag kan inte vänta på att få visa vad vi tjejer kan göra på världens största scen”, säger Jennifer Lopez i ett pressmeddelande från NFL.

17 Juli 18:54
1530

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

+8
30 Mars 13:43
902

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar

+5
13 Mars 18:43
1860

Jennifer Lopez delar bilder från förlovningen!

Nu får fansen se hur romantiskt frieriet verkligen var!

+2
11 Mars 08:34
846

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez är förlovade!

I helgen gick Alex Rodriguez ner på ett knä och frågade den stora frågan.