Jennifer Lopez dejtar baseballstjärnan Alex Rodriguez!

Jennifer Lopez Alex Rodriguez
Wenn.com
Det var inte länge som det tog slut mellan Jennifer Lopez och rapparen Drake, som nyligen spelade i Stockholm, men lika snabbt som det tog slut så hann Lopez hitta kärleken i en annan man - nämligen i, den numera före detta, baseballstjärnan Alex Rodriguez.

Alex Rodriguez var länge den största inom baseball men numera arbetar han som sportankare på Fox och Lopez blir inte hans första kända flickvän - han har tidigare dejtat stjärnor som Madonna, Kate Hudson och Cameron Diaz.

Trots att kärleken fortfarande är ny så säger en källa till Us Weekly att paret verkligen gillar varandra och att de spenderat allt mer tid med varandra under den senaste månaden (sen det tog slut med Drake med andra ord).
Publicerad 9 Mars 2017 08:35
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Jennifer Lopez

17 Juli 18:54
1490

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

+8
30 Mars 13:43
880

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar

+5
13 Mars 18:43
1846

Jennifer Lopez delar bilder från förlovningen!

Nu får fansen se hur romantiskt frieriet verkligen var!

+2
11 Mars 08:34
825

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez är förlovade!

I helgen gick Alex Rodriguez ner på ett knä och frågade den stora frågan.

+9
26 Feb. 21:21
1322

Oscarsgalan 2019 - Del två