Jennifer Lopez: "Det är mitt jobb att se bra ut!"

Jennifer Lopez det är mitt jobb att se bra ut, träning, diet, kropp
Bildbyrå: WENN.com
Det är ingen hemlighet att Jennifer Lopez jobbar hårt för att behålla sitt ungdomliga utseende och sin fantastiska form. Den 44-åriga sångerskan hävdar nu att det är en del av hennes jobb som Hollywoodstjärna att alltid vara på topp utseendemässigt, och att hon känner sig tvungen att hålla sig i form. "Man måste träna hårt och se efter vad man äter. Det är ett jobb - man måste anstränga sig," säger stjärnan till Us Weekly.


Lopez har nyligen gått ner 5 kilo efter att ha följt en strikt vegansk diet och hon säger själv att hon mår bättre än någonsin. "Jag mår fantastiskt både psykiskt och fysiskt," förklarar hon. Tidigare i år talade hon ut om sina tränings - och kostvanor och avslöjade hur hon håller sig i form. "Jag äter en hälsosam frukost och tränar så ofta jag kan," sade hon då.
Publicerad 29 Juni 2014 18:30
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+9
Idag 21:25
176

Bildspecial - Premiären av "The Lion King"

Idag 18:54
147

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

+1
26 Juni 08:34
1439

Amanda Bynes har tagit examen från L.A Fashion school!

Efter år av missbruk och psykiskohälsa har stjärnan nu tagit examen.