Ska Jennifer Lopez gifta sig igen?

Är Jennifer Lopez och hennes pojkvän Casper Smart redo att gänga sig? Folk började spekulera om det när designern Roberto Cavalli postade en spännande Tweet: "I dag ringde Jennifer Lopez mig. Hon frågade. Om jag kunde skapa en speciell klänning. Till hennes nästa bröllop!", skrev han. "Vilken färg... Tycker ni?"

Men de direkta bröllopsplanerna är falska. Cavallis Twitterkonto var hackat och det var inte han som skrev den Tweeten. Men ryktena har ändå inte helt fel. Paret är fortfarande lyckliga tillsammans. "Jennifer känner sig lyckligt lottad som har träffat Casper", berättar en nära källa. "Han är allt som Marc inte var: snäll, stöttande och uppskattande. Det finns så mycket kärlek mellan dem. Han behandlar henne som en drottning!", fortsätter källan. Så kommer vi höra bröllopsklockorna ringa snart? Vi hoppas det! (people)
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
JLo är lycklig igen!
Jennifer Lopez
JLo är lycklig igen!
Jennifer Lopez
Hon är så vacker!
Jennifer Lopez
Bildbyrå: WENN.com
Hon är så vacker!
Publicerad 15 Mars 2012 09:41
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Jennifer Lopez

+2
27 Feb. 11:23
3138

Jennifer Lopez inspirerar med sin kropp!

Stjärnan la upp en bild på sin Instagram som har inspirerat många.

30 Sep. 2019 12:43
993

Jennifer Lopez och Shakira ska uppträda på Super Bowl!

”Jag kan inte vänta på att få visa vad vi tjejer kan göra på världens största scen”, säger Jennifer Lopez i ett pressmeddelande från NFL.

17 Juli 2019 18:54
1564

Se Jennifer Lopez i nya ”Hustler” trailern!

Jennifer Lopez har varit i New York för att filma hennes nya film, en film som handlar om en strippklubb och dess drama. Filmen, som ska vara en modern tolkning på Robin Hood, har flera stora stjärnor so gästar bland annat Constance Wu, Cardi B, Keke Palmer, Lili Reinhart, Julia Stiles och Lizzo

+8
30 Mars 2019 13:43
934

Bildspecial - Kändisar som trivs i morgonrocken!

Finns det något bättre än att spendera lördagsförmiddagen i morgonrocken? Även kändisarna gillar att bo extra länge i sina mysiga rockar