Jessica Almenäs

6 november 1975, Jokkmokk, Sverige
38 år

Tony André Hansen
Jessica Almenäs är en svensk programledare och före detta skönhetsdrottning. Hon har främst arbetat vid tv4 och har bland annat varit programledare för V75 och den populära fredagsunderhållningen Let's Dance. Jessica Almenäs har även varit värd för flertalet galor och haft andra uppdrag inom tv-världen. Hon har en dotter som föddes 2009 tillsammans med hoppryttaren Tony André Hansen.
RSS feed med Jessica Almenäs
Jessica Almenäs bilder och skvaller | Allt om Jessica Almenäs!
13
68


Röda mattan

Spana in kändisarna som vimlade på premiären av Tyskungen!

14:06 den 18 juni 2013
Camillas ex-make Martin Melin dök upp med sin pappa. Thomas Hanzon var vimmelsugen. Eva Röse med färgglatt sällskap. Marcus Birro och hans fru var på glatt humör. Annika Jankell med dottern Happy Jankell. Sångfågeln Anna Bergendahl. Jens Byggmark och Martin Björk körde på samma klädstil. Hannah Graaf i ursnygga klackar. Rafael Edholm kom direkt från moppen. Kvällens galadrottning, Camilla Läckberg. Lennart Ekdal med sällskap. Anna Benson strålade i gult. Jessica Almenäs hade ett helt gäng med sig på röda mattan. Martina Bonnier. Cissi Wallin var kaxig som alltid - så cool! Kändistrio! Sofia Wistam, Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund minglade ikapp. Elin Lanto. Fredrick Federley med sällskap. Huvudrollsinnehavaren Claudia Galli stod i centrum.
I går var det dags för galapremiären av Tyskungen, filmatiseringen av Camilla Läckbergs succédeckare, på biografen Rigoletto i Stockholm. Flera mingelsugna svenska stjärnor dök upp i vimlet och bytte en solig sommarkväll mot mys i biomörkret. Klicka på bilderna och kolla in alla kändisar som rockade röda mattan!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Senaste nytt

Fullständig lista! Här är alla deltagare i årets Let's Dance!

09:40 den 25 mars 2013
Fullständig lista! Här är alla deltagare i årets Let's Dance!
Skidskytten Håkan Dahlby ska lära sig dansa. Maria Montazami flygs in från Los Angeles och snör på sig dansskorna. Artisten Erik Segerstedt ska få bevisa sig på dansgolvet. Robinson-Robban Robert Andersson återvänder till rampljuset. Sportjournalisten Anna Brolin får lämna sin roll som programledare för att dansa. Markoolio får en andra chans i tävlingen - han har nämligen varit med förut, men tvingades avbryta då han blev skadad. Malin Åkermans lillasyster Jennifer Åkerman ska skaka rumpa. Sextonåriga Oscar Zia kom på åttonde plats i X Factor. Sofia Wistam är taggad för att dansa. Curlingmästaren Anette Norberg kommer att dansa i tv-rutan.
Årets säsong av Let's Dance har redan varit väldigt omtalad eftersom det har varit svårt att hitta deltagare som velat ställa upp. Nu har TV4 presenterat samtliga som kommer att delta i tävlingen och dansa i tv-rutan, så klicka på bilderna för att se allihop!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Röda mattan

I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!

14:39 den 8 mars 2013
I går älskade hela kändissverige Alex Schulman på Maximteatern!
Sanna Lundell och Ann Söderlund var sugna på Alex Schulman. Felix Herngren tog med frun Clara på röda mattan. Nanne Grönvall smilade stort framför kamerorna. Rockige Kicken syns mycket oftare på röda mattan än på scener runtom i Sverige. Gry Forsell med sällskap hade blommor med sig till Alex. Josefine Sundström. Hans Wiklund, Emma Wiklund och festfixaren Micael Bindefeld hade riktigt kul ihop. Anders Timell och flickvännen Emma matchade frillorna. Självklart var Renée Nyberg och David Hellenius på plats - paret med mest äktenskapstycke i hela Sverige! Lina Hedlund tog med sig ormskinnsbrallor och en vän på röda mattan. Alex kompis Sigge Eklund har varit med och producerat föreställningen. Här syns han med sin familj. Rikard Wolff. Jonas Gardell var strålande glad kvällen till ära. Alex bror Calle Schulman och Michael Nyqvist hittade varandra i minglet. Jessica Almenäs körde på ett säkert kort och gick på fest i den lilla svarta. Amanda Schulman var stolt över makens insats. Här med systern Hannah Widell. Cimon Lundberg poserade som alltid på röda mattan. Färgstarka Elsa Billgren bjöd på ett leende. Martin Melin och frugan Camilla Läckberg lämnade vardagslivet hemma för lite torsdagskalas.
I går hade Alex Schulmans monolog "Älska Mig" premiär på Maximteatern i Stockholm. Evenemanget lockade många nyfikna kändisar, och självklart har vi spanat in hur det såg ut på röda matta. Klicka på bilderna och se alla från kvällen!
Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:
Taggar: Röda mattan

Senaste nytt

Jessica Almenäs stressiga liv: "Man blir lite av en enstöring"

08:52 den 12 januari 2012
Jessica och kollegan David Helenius när de ledde Let's Dance ihop
Den svenska programledaren Jessica Almenäs har lett program som Let's Dance, Nyhetsmorgon och flera olika fotbollsgalor. Nu är det dags för att hjä...LÄS MER ▶
Kommentera Kommentarer: 0

Alla kändisarna på Humorgalan!

11:22 den 2 maj 2011
Alla kändisarna på Humorgalan!
Mark Levengood med Kajsa Bergqvist. Jessica Almenäs! Andreas Johnson! E-type! Andreas Lundstedt från Alcazar!
Sent igår hölls den stora "Humorgalan - för varenda unge" som presenterades av välgörenhetsorganisationen Unicef och sändes på TV4. Som alltid på så här stora event och tillställningar är det fullspäckat med kändisar, och inte minst när det dessutom är för välgörenhet! (Kändisarna älskar välgörenhet och att synas kring det). En del av Idolgänget var där för att uppmana tittarna att ringa in och stödja de som har det svårare, bland annat Eddie Razaz och Sibel Redzep!

Här är några andra kändisar som var där för en god sak!
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Det gick galet till på Kristallen 2010!

19:49 den 4 september 2010
Det gick galet till på Kristallen 2010!
Vi gillar Elin Klings ide med outfiten och den matchande posen osv, men det går inte att förneka att hon såg lite malplacerad ut! Fredrik Skavlan Lets Dance-juryn Tony Irving, Ann Wilson & Dermot Clemenger Victoria Silvstedt, vad hände där? David Hellenius De nygifta Niclas Wahlgren & Laila Bagge Molly Sanden tog med en väninna till galan Victoria Silvstedt Vi avgudar Paolo Robertos fru Lenas stil! Jessica Toftby & Peter Gustafson Ebba Von Sydow Emma Andersson var söt som socker! Josefin Craaford Fredrik Wikingsson Carin Da Silvia Håkan Hallin fråm Färjan är lika glad som vanligt! Tobias Karlsson & Agneta Sjödin Lotta Engberg Katarina Sandström Martin Stenmarck och Hanna Hedlund Annika Jankell & Jessica Almenäs Alexander Lydecker & Carolina Gynning är kära som aldrig förr! Lulu Carter & Karin Mannerstål Ann Lundström & Joe Labero Victoria Silvstedt
Igår delades Sveriges största TV-pris ut på Kristallgalan i Stockholm och programledarna Tilde De Paula & Victoria Silvstedt gav allt för att underhålla! TV-personligheter från hela Sverige var där för att fira och på röda mattan fann vi bl.a. Carolina Gynning som återigen visade upp sin nya heting till pojkvän, Alexander Lydecker. Emma Andersson som vi inte har sett på ett tag dök upp i en supersöt rosa liten bakelse och modeprinsessan Elin Kling som verkade ha tränat hemma framför spegeln för att få till den perfekta posen tja, hon misslyckades. Ta en titt på bilderna från kvällen ovan!
Kommentera Kommentarer: 12
Relaterade bildserier: