Johnny Depp öppnar upp dig om skilsmässan!

WENN.com
Det höll bara i 15 månader innan Amber Heard, 32, ansökte om skilsmässa från Johnny Depp, 55.
Det var i maj 2016 och hon anklagade samtidigt honom för att ha misshandlat henne genom att kastat en mobiltelefon i hennes ansikte.

Men nu pratar Johnny Depp om anklagelserna med det brittiska magasinet GQ.

– De senaste tre eller fyra åren har känts som en pervers situation som jag utsatts för. Det gör ont, Det som smärtar mig är att framställas som något som man verkligen är så långt ifrån som det någonsin går. säger han i intervjun.

Depp har hela tiden nekat till misshandeln och den videon som delats när Depp kastar ett vinglas i väggen säger han helt tagits ur sitt sammanhang.

– Hon ville att det skulle framstå som det var nyligen. Det var en äldre video och hade att göra med att jag fått veta att jag hade förlorat hundratals miljoner dollar, säger Johnny Depp till GQ.

Skilsmässan slutade i en uppgörelse där Johnny Depp fick betala 7 miljoner dollar, motsvarande drygt 60 miljoner kronor.
– Jag vet sanningen och om jag skulle bli tvungen att lämna allt idag, jobbet, karriären, allt och säga ”ajöss”, så får det vara så, säger han i tidningen GQ.
– Att skada någon man älskar? Som någon slags mobbare? Nej, det var inte och kunde inte ens låta som någon som jag. Så inledningsvis höll jag bara tyst.
När anklagelserna kom försökte han först ignorera dem och låta sina advokater hantera det.

Men han är övertygad om att detta inte kan vara bra för hans son.
– Jag är övertygad om att det inte var lätt för min 14-åriga son att gå till skolan. Med folk som kunde säga: ”Kolla vad som står i tidningen, slår din farsa tjejer, eller?” Varför skulle han tvingas gå igenom det, varför måste min dotter gå igenom nåt sånt?
– Självklart bryr jag mig om vad min familj och mina barn tänker. Jag menar, man inser direkt att vad som håller på att hända är inledningen till vad de hoppas är ens begravning, säger han.
FayesVision/WENN.com
Publicerad 4 Okt. 2018 11:45
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Johnny Depp m.m.

19 Sep. 13:43
579

Danny Saucedo krävs på 195 000kr!

Skatteverket godkänner inte Saucedos avdrag för att bygga en studio och nu får hans bolag betala 195 000 kronor i skatt och böter.

+2
17 Sep. 09:42
2353

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2314

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+2
10 Sep. 13:21
2441

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1470

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2522

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1969

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.