Jonas Bergström

29 januari 1979, Stockholm, Sverige
36 år

Prinsessan Madeleine
Jonas Bergström är uppvuxen i Djursholm och mest känd för att han är förlovad med Prinsessan Madeleine. Förlovningen offentliggjordes den 11 augusti 2009. Hovet meddelade då även att han efter bröllopet kommer få samma hertigtitel som sin hustru, Hertig av Hälsingland och Gästrikland. Paret bor inofficiellt ihop i Stockholm. Jonas Bergström är jurist på den ansedda advokatbyrån Vinge i Stockholm.

Jonas Bergström är även nära vän med Kronprinsessan Victorias fästman Daniel Westling.

Jonas Bergström på Wikipedia


RSS feed med Jonas Bergström
Jonas Bergström bilder och skvaller | Allt om Jonas Bergström!
41
301


Kungligt

Kronprinsessan Victoria och Daniel firar ett år av kärlek!

14:13 den 3 mars 2010
Kronprinsessan Victoria och Daniel firar ett år av kärlek!
Kronprinsessan Victoria och Daniel firar ett år av kärlek! Hon kommer bli en bra Drottning! Hurtiga är i alla fall vårt Kronprinsesspar! Ännu en souvenir ur den fina bröllopsserien.
Ett år har gått sedan förlovningen mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling offentliggjordes. Efter ett långt förhållande vågade Daniel till slut be om sin Prinsessas hand en solig vårvinterdag 2009. Eftersom bröllopet inte äger rum förrän den 19 juni passade Kronprinsessparet på att fira sitt kärleksår redan nu!

Daniel och Victoria bjöd i veckan in sina närmaste vänner till fest på Operakällaren i Stockholm för att att tillsammans med sina kompisar fira sitt underbara år och diskutera bröllopsplaner. Det var för övrigt samma kock, Stefano Catenacci som komponerar bröllopsmenyn som lagade maten till festen men inte blev det någon provsmakning om vad som kommer serveras den 19 juni:

"Jag skulle inte själv ha gillar att mina gäster visste innan vad de skulle äta på mitt bröllop", sade Stefano till Svensk damtidning

Härligt att kärleken spirar mellan Victoria och Daniel när det verkar som att Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har stora kärleksproblem. Vi ser i alla fall fram emot åtminstone ett kungligt bröllop i år!
Kommentera Kommentarer: 3Dela:
Relaterade bildserier:

Hur står det till?

Kärlekskrisen mellan Madeleine och Jonas djupare än någonsin!

11:03 den 24 februari 2010
Kärlekskrisen mellan Madeleine och Jonas djupare än någonsin!
Kärlekskrisen mellan Madeleine och Jonas djupare än någonsin! Villa Parkudden dit paret ska flytta in efter bröllopet. Om det nu blir något! Vackra under en middag i samband med Nobelfesten.
Det har surrat mycket rykten om den yngsta Sessan den senaste tiden och nu står det klart: Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström går igenom en stor kärlekeskris. Den kungliga hovreportern Daniel Nyhlén som är väl insatt i den kungliga relationen hävdar att medier som har informerat om att paret inte har haft några bekymmer ljuger:

"Det är fult att ljuga, säger jag och slår fast saken på nytt: Madeleine och Jonas har genomgått sitt livs kanske värsta kris" skriver han i sin blogg

Inte nog med att paret behövde åka på semester till Thailand för att försöka rädda sitt förhållande i februari, just nu florerar det även otrohetsrykten över Jonas Bergström! Madeleine har tagit mycket hårt på ryktesspridningen och är både ledsen och arg över situationen. Hon har till och med haft funderingar på att skjuta fram bröllopet till 2011. Vi får verkligen hoppas att krisen mellan dessa två löser sig. Vi vill ju inte gå miste om ett kungligt bröllop!

Rösta!

Trror du Jonas och Madeleine kommer hålla ihop?


Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Kungligt

Sofia återvänder till Sverige för att vara med Carl Philip!

11:35 den 1 februari 2010
Enligt vännerna sägs det att Carl Philip föll för hennes gulliga sätt. Snygg! Gamla kärleken Emma Pernald med Prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström.
Ja det tisslas och tasslas ordentligt om Prins Carl Philips nya flickvän Sofia Hellqvist. Inte nog med att hon har medverkat i Paradise Hotel och vikt ut sig i Slitz hon är dessutom på pricken lik Carl Philips forna flamma Emma Pernald. Nu verkar det i alla fall vara seriöst mellan prinsen och Sofia och enligt uppgifter till Expressen lämnar nu den mörka skönheten sitt jobb som yogalärare i New York för att satsa på kärleken. Det verkar som att prinsens nya flickvän gillar att röra på sig och förra året tillbringade hon en tid som volontärarbetare i Afrika innan hon blev en populär instruktör på en stor yogastudio på Manhattan: "Jag siktar alltid väldigt högt i vad jag än gör. Just nu siktar jag på att tillägna min tid till andra, arbeta i Afrika en tid. Kanske få en egen yoga-studio sa småningom. Mitt liv kan ändras på en dag och jag tycker det är lite av tjusningen i det hela. Man kan drömma men I never really know", sade Sofia till tidningen Dalademokraten i en intervju förra året. Vem vet? Hon kanske drömmer om att bli Prinsessa en vacker dag också?

Rösta!

Tror du att Sofia skulle bli en bra Prinsessa?


Kommentera Kommentarer: 0
Relaterade bildserier:

Kungligt

Prinsessan Madeleine strålar gärna i vitt!

15:09 den 22 januari 2010
Hon var även söt i sin vita dräkt med matchande hatt under firandet av Kungens 60års dag. Söt i cremevitt, här tillsammans med fästmannen Jonas Bergström. Matchat värre! En randig dräkt i vitt var melodin när Prinsessan minglade med sina syskon på slottet vid ett statsbesök 2007. Madeleine och Prins Carl Philip vid ett kungligt bröllop i Spanien. Här tar Sessan en promenad med mamma Drottning Silvia på Borgholm. Den vita topen åkte på! Söt i vit mössa vid ett statsbesök i Norge. Vacker som en dag var hon i den här creme färgade dräkten med gulddetaljer. En söt vit kjol är aldrig fel när man firar storasysters födelesedag! I fjällen passar Madeleine på att klä sig i polo med vit pälsväst över. Snyggt!
Som vi alla vet har Sverige gått in i en bröllopsyra utan dess like. Både den stora och lilla Sessan ska skrida till altaret detta året och vi ser verkligen fram emot dessa stora fester och att se alla vackra klänningar som kommer skymta förbi. Prinsessan Madeleine är utan tvekan en moderiktig kunglighet som älskar kläder och att följa modet. Hennes stil ofta är mycket klassisk och en utav hennes stora favoritfärger är vitt! Vi har plockat fram lite bilder på Maddes bästa vita outfits och nu väntar vi såklart bara på att se hennes brudklänning! Kolla in Prinsessans stil du med!

Rösta!

Gillar du Prinsessan Madeleines stil?


Kommentera Kommentarer: 6
Relaterade bildserier:

Rösta!

Vem tror du blir 2010 års hetaste svenska kändis?

14:56 den 14 januari 2010
Alexander Skarsgård är en kille vi bara vill se mer av. Snygg vampyr, grym skådis och en riktig svärmorsdröm. 2010 kommer bli Alexanders år. Joel Kinnaman är just nu superaktuell med filmen "Snabba Cash". Förutom sina lysande skådespelarinsatser är han grymt snygg att se på och vi tror att han kommer slå igenom stort 2010. Elin Kling har gått från klarhet till klarhet 2009. Hon har inte bara stylat idoler, drivit sin framgångsrika blogg och deltagit i massor av mediaevents. Hon har även tagit på sig högklackat och dansat i Let´s Dance. Heja Elin! Med två kungliga bröllop att se fram emot i år är naturligtvis prinsessorna mer aktuella än någonsin. Prinsessan Madeleine gifter sig med sin Jonas Bergström i slutet av november och vi tror att det här året kommer handla om kunglig glans rätt igenom! Ännu mer aktuell än Madeleine är Kronprinsessan Victoria. Den 19 juni skrider hon till altaret och vi tror att hela våren kommer domineras av just Kronprinsessans bröllop med Daniel Westling. Det har varit tyst om Carolina Gynning ett tag nu men vi är säkra på att hon är på väg tillbaka. Det här skånska yrvädret ger sig inte i första taget, så vi tror att Carolina har storsinta planer för 2010. Måns Zelmerlöw är en ambitiös kille som kämpar hårt för sin karriär. Vi tror att han kommer fortsätta vinna svenska folkets hjärtan även 2010. Dessutom är Måns och Marie Serneholt ett av Sveriges sötaste kändispar! Vinnaren av idol 2009 Erik Grönwall har precis släppt sin första platta. Enligt topplistorna är han riktigt populär så vi tror att den här killen kommer leverera mycket under våren. Vad tror du? Katrin Zytomierska kommer under 2010 föda sitt och Bingo Rimérs första gemensamma barn. Härligt tycker vi som hoppas på mycket skaller från deras sida under 2010!
Såhär i början av det nya året är det spännande att försöka se in i framtiden och fundera över vilka 2010 års hetaste celebriteter i Sverige är. Vi tror naturligtvis på en del nykomlingar men även att det kommer finnas plats för en del veteraner på listan. Carolina Gynning, Måns Zelmerlöw och Agnes Carlsson har varit med ett tag men vad tror du om nykomlingar som Joel Kinnaman och Erik Grönwall? Ge oss din åsikt! Hjälp till att rösta fram 2010 års hetaste svenska kändis du också!

Rösta!

Vem tror du blir 2010 års hetaste svenska kändis?


Kommentera Kommentarer: 23Dela:
Relaterade bildserier:

Kungligt

Bildextra: Prinsessan Madeleines festklänningar!

12:30 den 7 januari 2010
Denna håruppsättning och det vackra diademet bars under Nobelbanketten 2003. Under en kunglig middag på slottet 2004 valde Madeleine denna gråskimrande klänning. Storasyster Kronprinsessan Victoria valde en eldigt röd. Vacker som en sommardag var hon i den här isblå klänningen som hon bar vid ett kungligt bröllop 2004. Madeleine och Jonas Bergström. Såhär vacker var hon när Prinsessan Christinas son fyllde 30 år. När hennes pappa Kungen fyllde 60 år var det en rosa vacker klänning som gällde för Prinsessan. Under Nobelbanketten 2006 valde hon den här silverglänsande klänningen. Vackert! När Kung Harald fyllde 70 år 2007 bar Madeleine den här fantastiska mörkblå klänningen. 2009 års Nobelbankett var det bruna toner som gällde. Här blir Prinsessan även eskorterad av sin stora kärlek Jonas Bergström. Under själva Nobelmiddagen 2009 gjorde Madeleine entré i den här smaragdgröna klänningen med spetsar. Vad tycker du? Hiss eller Diss?
Det är inte alltid lätt att vara Prinsessa av Sverige. Det krävs inte bara ett gott humör, en hög dos av artighet och tålamod gentemot pressen utan du måste även ha en rad festklänningar att klä dig i vid högtidliga tillfällen. Prinsessan Madeleine är som vi alla vet en riktig Modeprinsessa så vad passar väl bättre än att ta en titt på hennes högtisdklänningar som hon har burit under åren? Särskilt nu när det snart vankas två kungliga bröllop! Vi har plockat fram en rad olika klänningar för att titta på Sessans stil det senaste decenniet. Ta en titt!
Kommentera Kommentarer: 5
Relaterade bildserier: