Justin Bieber bekräftar förlovningen!

Artisten Justin Bieber, 24, och modellen Hailey Baldwin, 21, dejtade varandra redan 2015. Men gjorde slut under en period för att sedan hitta tillbaka till varandra.
Under en semester i Bahamans ska Bieber gått ner på knä och friat till Hailey.
Paret har varit tysta om händelsen och inte bekräftat något. Förens nu.
Sent på måndagskvällen, svensk tid, bekräftar Justin förlovningen i ett långt och känslofyllt inlägg på Instagram. Där passar han även på att hylla sin fästmö och överösa henne med löften och kärleksbetygelser.

”Skulle vänta lite med att säga något men orden färdas snabbt. Lyssna bara Hailey, jag är så kär i allt med dig. Så engagerad i att tillbringa mitt liv med att lära känna varje liten del av dig, älska dig tålmodigt och vänligt. Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och låta Jesus genom sin Helige ande guida oss i allt vi gör och alla beslut vi fattar. Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i första rummet! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl.” ”, skriver han i det långa inlägget
Justin och Hailey har varit oskiljaktiga sedan de började att dejta igen för en månad sedan efter att Justin och Selena Gomez gjort slut.
Publicerad 11 Juli 06:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Justin Bieber m.m.

Idag 08:54
174

Justin Bieber och Hailey Bladwin delar en het kyss på Instagram.

Det ny förlovade paret Justin Bieber och Hailey Bladwin kan inte slita sig från varandra.
Den 24-årige sångare delade en bild på sin Instagram under fredagen. På bilden syns Justin och Hailey ge varandra en het kyss i en bubbelpool. Detta är den första riktigt heta bilden paret delat tillsammans. Justin har på sig vita simbyxor och Hailey en blå vit bikini. Det framgår inte om bilden är tagen före eller efter deras förlovning förra veckan men frågan är istället vem som tog bilden?

+1
9 Juli 06:34
1610

Justin Bieber är förlovad!

Ska ha firat under en resa i Bahamas.

6 Juli 11:45
968

Justin Timberlake och Jessica Biel myser i Paris!

Välkommen till staden av ljus!

5 Juli 11:56
1548

Katharine McPhee och David Foster är förlovade!

Den 34-åriga skådespelerskan och 68-åriga musikproducenten är redo för giftemål.

+2
19 Juni 11:34
1651

Justin Bieber och Hailey Baldwin tillsammans igen!

Av bilderna att döma är dem ett par!