Superstjärnedieter - Hemligheterna bakom deras kroppar!

Det finns ingenstans i hela vida världen där diet- och fitnessbranschen blomstrar starkare än vad den gör i Hollywood. De rika och berömda är villiga att spendera stora delar pengar och tid för att se kamerarediga ut dygnet runt, men för att då övertaget så gäller det att vara lite kreativ med det hela. Posh24 har tittat närmare på fitnesshemligheterna av några av världens främsta kroppsförebilder. Fram med anteckningsböckerna tjejer!
Victoria Beckham
Nyckelpunkter: Jordgubbar & Sit upsLängd: 167 cmVikt: 48 kgBMI: 17.2Victoria Beckham svältliknande figur är kändisvärldens genom tiderna kanske mest omtalade kropp. Många är övertygad om att hon lider av svåra ätstörningar, och vi måste säga att hennes livsstil definitivt låter ohälsosam. Hon har erkänt att hon gör en serie av 200 sit ups per dag för att hålla magen tonad, och hon säger att hon håller sig till en diet som enbart består av jordgubbar, sallad, edamamebönor och pepparmints te. Hon är heller inget stort fan av flygplansmat, och nöjer sig oftast med inget annat än koppar av te för den elva timmar långa flygresan hon regelbundet gör mellan London och Los Angeles.
Blake Lively
Nyckelpunkter: Acai-bär & MotionsträningLängd: 173 cmVikt: 55 kgBMI: 18.4Blake Lively har en kropp som många tjejer skulle kunna döda för. Hon är lång, slank och hälsosam. hennes underbara kropp är ett resultat av en strikt men ändå relativt lätt fitnessrutin. Hon ser till att alltid äta frukost, småäter på frukter under dagen och äter två riktigt balanserade måltider till lunch och middag. Utöver sin diet besöker hon även gymmet 4-5 dagar i veckan där hon först motionstränar i ungefär en timme, sedan ägnar sig åt en timme av yoga för att sedan avsluta med 30 minuter av styrketräning. För att få så bra resultat som möjligt har hon vänt sig till Acaibär, ett så kallat superbär från Sydamerika som sägs göra om din kropp till rena rama fettförbränningsmaskinen!
Miley Cyrus
Nyckelpunkter: Fuskdagar & MorgonjoggingLängd: 164 cmVikt: 49 kgBMI: 18.2Den knappt myndiga Miss Miley Cyrus har varit på den otroligt populära 5 factor-dieten under en längre tid nu. Dieten tillåter för fem nyttiga mål om dagen som Miley för speciallevererade till sin dörr varje dag, och dieten förespråkar även för korta men tuffa träningspass om 25 minuter fem dagar i veckan. Dessa får hon oftast gjorda i form av joggingturer på morgonen eller cykelrundor, men hon går även då och då till gymmet. Vad som är lite extra speciellt med den här dieten är att den tillåter för en fuskdag en gång i veckan, då Miley kan unna sig själv vilken skräpmat eller efterrätt hon än vill!
Angelina Jolie
Nyckelpunkter: Kampsport & SojaprodukterLängd: 170 cmVikt: 50 kgBMI: 17.3Vi tvivlar ofta på hur vidare Angelina Jolie är mänsklig eller inte. Hon lyckas inte bara underhålla en framgångsrik karriär medans hon uppfostrar 6 barn, hon låter faktiskt inte heller något utav det gå på kostnaden av hennes kropp! Angelina är ett stort fan av kampsporter och tränar kick-boxing 3-4 gånger per vecka. Hon är för nuvarande även på en diet vid namn Blodtypsdieten. Dieten baseras på din blodtyp, och tillåter endast den mat som din kropp reagerar allra bäst på. Bland hennes favoriter bland de nyttiga matsorterna finner vi sojamjölk och havsabborre.
Lady Gaga
Nyckelpunkter: Ett lågt kaloriintag & Massvis med dansLängd: 155 cmVikt: 45 kgBMI: 18.7När Lady Gaga har fått frågan om hur hon håller sig i så pass bra form, så har hon kort och gott svarat att superstjärnor inte äter. Hon har sagt att hon överlever på fisk, grönsaker och sallader under veckodagarna, och att hon ibland unnar sig pasta på söndagar. På grund av hennes hektiska livs om artist så får hon gott om träning genom alla sina oändliga dansrutiner, men ibland gillar hon dock att bryta av de svettiga danspassen med lite avslappnande yoga.
Megan Fox
Nyckelpunkter: Vinäger & En uppmuntrande pojkvänLängd: 167 cmVikt: 52 kgBMI: 18.6Alla tjejer vill vara henne och alla killar vill vara med henne. Megan Fox har en lika snygg kropp som hon har ansikte, och hemligheten bakom den (förutom en lyckad bröstoperation) är en kontrollerad diet som för det mesta består av kyckling, fisk, mandlar och grönsaker. Megan hävdar att hon är väldigt lat när det gäller träning, men att hennes väldigt hälsomedvetna make uppmuntrar henne att träna mera. Hon ses ofta lämna gymmet tillsammans med Brian Austin Greene. Men på de dagar då hon helt enkelt inte orkar gå till gymmet eller då hon känner sig lite extra uppsvullen, så använder hon sig av ett egenskapat litet smaltrick - ett glas vinäger för att rensa kroppen på vätskor!
Charlotte Perrelli
Bildbyrå: WENN.com
Nyckelpunkter: Inga ursäkter & Träningspass i hemmetLängd: 166 cmVikt: 50 kgBMI: 18.1När den svenska schlagerdivan Charlotte Perrelli medverkade i Melodifestivalen förrförra året låg nästan lika stor fokus på hennes låt som på hennes vikt. Media var i uppror över hennes snabba och ohälsosamma viktnedgång på 7 kilo, men två år senare så har Charlotte äntligen hittat den perfekta balansen mellan drömvikten och en hälsosam livsstil! Hon har bibehållit sin nätta figur genom att följa den populära GI-dieten, som innebär att man skär ner kraftigt på kolhydrater och istället fokuserar på proteiner och fetter. Tränar gör hon numera två dagar i veckan, och det i hemmet dessutom! På nätterna sätter hon på en träningsdvd och utövar yoga framför teven.
Publicerad 5 Dec. 2010 10:19
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+1
9 Juni 2017 09:11
1813

Samir och Sigrid kysser varandra

+5
5 Jan. 2013 15:10
506

Kim Kardashians bästa mammacitat!

Kim Kardashian har alltid vetat att hon vill bli mamma en dag och barn har alltid funnits med i hennes livsbild...

+5
5 Jan. 2013 08:45
394

Kändisarna som började som modeller!

Vad har Hollywoodbönorna Lindsay Lohan, Charlize Theron och Angelina Jolie gemensamt...

+5
24 Nov. 2012 10:11
928

Hemligheten bakom Jessica Simpsons drastiska viktminskning: Så förlorade hon 5 kilo i månaden!

Jessica Simpson har kämpat tappert med att bli av med sina gravidkilon...

+9
18 Maj 2012 21:15
5541

10 kändisar som har kämpat mot depression!

De har allt...

+9
12 Feb. 2012 16:10
664

Whitney Houstons mest minnesvärda stunder genom åren!

Sångerskan föddes den 9:e augusti 1963 i New Jersey, USA...

+5
4 Dec. 2011 20:46
331

Kirsten Dunst: "Vem vill ha barn med mig?"

Efter att ha levt det glamorösa livet som framgångsrik skådespelerska i 18 år, är Kirsten Dunst redo att ta ett steg tillbaka, stadga sig och skaffa barn...

+5
20 Sep. 2011 14:01
146

Har Charlie Sheen och Warner Bros äntligen nått en överenskommelse?

En av de fulaste tvisterna i Hollywood verkar komma till sitt slut...